Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Speelpark de Swaan

Speelpark de Swaan in Oudkarspel, Noord-Holland
Wij waren er de hele dag met twee kinderen in de leeftijd van drie en vijf jaar. We vonden het een erg gevarieerd park met veel uitdaging voor de kinderen. Met name de super springkussens en de ..
Bert de vaan, 2019
2 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(67 stemmen)
75%
Stem nu ook
In dit grootste speelpark van Noord-Holland kun je je helemaal uitleven. Het park is 50000 m2 groot en staat vol met leuke attracties. Een paradijsje voor kinderen!

Neem een kijkje in het liedjesbos en zing mee of leef je uit op de skelterbaan, op de springkussens, in de speeltuin en op het piratenschip. Ook is er een speelbos met een glijheuvel, waterfietsen en nog veel meer! In de zomer zijn er tijdens het festival leuke acts voor de kinderen.

Bezoekersinformatie

Speelpark de Swaan
Wagenweg 2
1724 PT  Oudkarspel
Telefoon: 0226-312079
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:buitenkids 0-4kids 5-12
 

Beoordelingen van Speelpark de Swaan

2 reviews | Voeg een review toe
Speelpark de Swaan scoort een 7,5 uit 10 op basis van 67 stemmen en 2 reviews.
9"Erg fijne dag gehad, super voor de kinderen"
Bert de vaan uit Oirsbeek | 15 augustus 2019
Wij waren er de hele dag met twee kinderen in de leeftijd van drie en vijf jaar. We vonden het een erg gevarieerd park met veel uitdaging voor de kinderen. Met name de super springkussens en de speeltuin vonden ze geweldig. Het park is ook zeer creatief opgezet, met activiteiten in allerlei hoekjes. Het liedjesbos zal niet iedereen kunnen waarderen, maar onze kinderen vonden het super en wij vonden het een subliem idee om op deze manier oude kinderliedjes te presenteren.

Wij vonden het de entreeprijs zeker waard, bovendien mag je je eigen eten en dringen meenemen. Dat kan van veel parken niet gezegd worden. Ook super is dat je het entreegeld terug krijgt als de dag verregent. Kortom, wij vonden de Swaan echt een ontdekking en een aanrader.
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
2"Matig. Weinig variatie. Prijs veel te hoog."
Vader en moeder uit Heerhugowaard | 8 januari 2017
Prijs kwaliteit helemaal zoek. Ga lekker naar de Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn. Zwembad. Indoor speel en grote speeltuin buiten. Veel mooier en netter.
Dit Swaan park is echt niets. Jammer. Want de ruimte is er om er wel iets van te maken. Zal nog echt in geïnvesteerd moeten worden. Entreeprijs moet echt omlaag.
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
5 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht