Keukenhof

Attracties in Nederland > Zuid-Holland > Lisse
Keukenhof in Lisse, Zuid-Holland
Het is prachtig allemaal om te zien... Groot en zoveel soorten bloemen en planten. Prachtige waterpartijen en rotstuinen. Te veel om in één dag allemaal te bekijken. Kinderboerderij en veel spannende ..
Anneke boogerd, 20199 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle attracties tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(38 stemmen)
89%
Stem nu ook
Proef de lente op Keukenhof. Dit wereldwijd bekende park is een lust voor het oog, met 32 hectaren vol met bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen, unieke bloemenshows en de grootste beeldentuin van Nederland.

In 2020 staat 'Flower Power’ centraal: dit is verwerkt in het bloembollenmozaïek, de bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen en twee van de inspiratietuinen.

Met gevarieerde bloemen- en plantenshows in het Willem Alexander Paviljoen, wekelijks wisselende bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen en de permanente presentatie in het Beatrix Paviljoen biedt Keukenhof een afwisselende tentoonstellingskalender.

Openingstijden 2020

21 maart t/m 10 mei: dagelijks van 08.00 - 19.30 uur

De kassa's zijn geopend tot 18.00 uur.

De keukenhof is alleen geopend in de lente als de bloembollen in bloei staan. Het gehele park is rolstoel vriendelijk. Het hele park is voorzien van gratis Wi-Fi.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Keukenhof
Stationsweg 166a
2161 AM  Lisse
Telefoon: 0252-465555

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Meer in Lisse:
Alle Uitjes | Attracties | Museum | Muziek

Beoordelingen van Keukenhof

9 reviews | Voeg een review toe
Keukenhof scoort een 8,9 uit 10 op basis van 38 stemmen en 9 reviews.
10"Ontzettend mooi park."
Anneke boogerd uit Lisse | 29 oktober 2019
Het is prachtig allemaal om te zien... Groot en zoveel soorten bloemen en planten. Prachtige waterpartijen en rotstuinen. Te veel om in één dag allemaal te bekijken. Kinderboerderij en veel spannende speeltoestellen aanwezig. Heel veel restaurants om heerlijk binnen en buiten te genieten van een bakkie en eten. Ook vele kassen om te bezoeken. Wat ik één negatieve opmerking van mijn kant is dat het met mijn aow tje erg duur is de intree.
Bezocht in 2019, met een groep.
9"Geweldig! De mooiste bloementuin over de wereld!"
Wendy uit Lisse | 9 mei 2019
Een heerlijk wandelpark om te genieten van de prachtige kleuren en soorten bloemen. Zowel voor volwassenen als kinderen is het een aanrader voor een dagje uit. De natuur is alleen niet te beïnvloeden en daarom weet je nooit lang van te voren wanneer de bloemenpracht op zijn mooist is.
Bezocht in 2019, met partner.
8"Heerlijk om er rond te kijken.. De kleurenpracht"
Ada schrama uit Lisse | 4 februari 2019
Er is een goede busverbinding en grote parkeergelegenheid. Ook de streek is heerlijk te bevorderen en het dorp is dichtbij.
Bezocht in 2017, met partner.
Wil achterberg uit Ede | 23 augustus 2012
Een bijzonder uitje dat wij met familie uit het buitenland hebben bezocht. Voor hen een fijne herinnering aan hun bezoek aan Holland.
Nan Ziljma uit Markelo | 4 februari 2011
De Keukenhof is ieder jaar weer een feest om te zien, qua kleur en geur.
Jb van olderen uit Krimpen aan den ijssel | 3 februari 2011
Wij zijn vroeger met mijn moeder en kinderen daar geweest en vonden het daar heel mooi en leerzaam over al die bloemen en aanleg van tuinen
dat is lang geleden maar het meest bij gebleven.
Margo van der poel uit Lisse | 2 februari 2011
Vorig jaar voor het eerst een doorlopende kaart gekocht voor keukenhof en wat heb ik daar van genoten vele wandelingen deed ik alleen enkele wandelingen met een neefje van tweejaar die daar ook zo van genoot want ook is keukenhof nu leuk voor kinderen groot en klein voor iedereen is wel wat beestjes vogels bloemen alles vindt je nu in de keukenhof daar kan je nu zeker een dagje genieten.
Cecil Duffree uit Almere | 2 februari 2011
De keukenhof is een attractie, apart met zoveel verschillende bloemen en planten, waar je ook de rust en de warmte voelt.
Wilma Pijloo uit Ermelo | 2 februari 2011
De keukenhof was een pracht van kleuren en van soorten bloemen, zowel buiten als binnen in de hallen. Verder een goede reklame voor Nederland met een draaiorgel en de Nederlandse klompen !!
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Lisse

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.