Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Alpine Sports

Alpine Sports in Den Hoorn, Zuid-Holland
Vandaag voor een les naar alpine sport geweest met mijn broer voor ski lessen. Bij reservering meerdere malen gezegd dat we samen in een groepje willen. Staan we bij de baan word er gezegd dat ik met ..
Indy, 2018
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(27 stemmen)
93%
Stem nu ook
Alpine Sports is een indoor ski- en snowboardcentrum. Je kunt hier terecht voor verschillende lessen, wintersportreizen en kinderfeestjes. Een actief uitje in de sneeuw begint bij Alpine Sports!

Proef hier de Oostenrijkse sfeer en waan je in een heus wintersportgebied. Voor jong en oud is er genoeg te beleven. Er zijn verschillende banen die variëren in moeilijkheidsgraad.

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op de website.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Alpine Sports
Hooipolderweg 4
2635 CZ  Den Hoorn
Telefoon: 015-2566617
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Alpine Sports

1 reviews | Voeg een review toe
Alpine Sports scoort een 9,3 uit 10 op basis van 27 stemmen en 1 review.
1"Volgende keer ergens anders heen"
Indy | 11 februari 2018
Vandaag voor een les naar alpine sport geweest met mijn broer voor ski lessen. Bij reservering meerdere malen gezegd dat we samen in een groepje willen. Staan we bij de baan word er gezegd dat ik met 5 kinderen van een jaar of 10 zit en mijn broer op een andere baan ook met jonge kinderen. Wij naar boven aangegeven dat dit niet afgesproken was waarop er antwoord word gegeven dit hebben jullie zelf gereserveerd. Terwijl we al meer dan een maand geleden geboekt hadden en toen ook gezegd werd dat we alle lessen bij elkaar zouden zitten. Beetje asociaal van deze meneer die achter de balie zat, in plaats van een oplossing te vinden. Ook heel irritant is dat je iedere week een andere ‘leraar’ krijgt als je het zo mag noemen. Telkens word hetzelfde uitgelegd en door ieder word wat anders gezegd. De volgende keer zoek ik zeker een andere skibaan om te lessen.
Bezocht in 2018, met partner.
Uitgelicht