Theater Harderwijk

Theaters in Nederland > Gelderland > Harderwijk
Theater Harderwijk in Harderwijk, Gelderland
Zijn naar de voorstelling Twente Plat geweest voor de 2e keer een ontzettend leuke avond gehad,volgend jaar gaan we zeker weer en nemen meerdere vrienden mee ,een avond die nog lang naklinkt,van ..
T van Asselt, 20113 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle theaters en bioscopen tot 1 juni gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(26 stemmen)
85%
Stem nu ook
Theater Harderwijk biedt voor elk wat wils. Met zowel voorstellingen voor kinderen als toneel, cabaret, shows en muziekoptredens voor ouder publiek. Een veelzijdig theaterprogramma met gevestigde namen en nieuw talent.

Reserveren kaarten
Reserveren kan via de website van het theater en aan de theaterkassa. Zie de website van het theater voor het complete programma. 

Theater en diner
En probeer ook eens het culinair arrangement; een sfeervol diner aan De Vischmarkt voorafgaand aan de voorstelling. Lees hier meer over op de website van het theater.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Theater Harderwijk
Stationslaan 26
3842 LA  Harderwijk
Telefoon: 0341-416447

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Theater Harderwijk

3 reviews | Voeg een review toe
Theater Harderwijk scoort een 8,5 uit 10 op basis van 26 stemmen en 3 reviews.
T van Asselt uit Putten | 2 februari 2011
Zijn naar de voorstelling Twente Plat geweest voor de 2e keer een ontzettend leuke avond gehad,volgend jaar gaan we zeker weer en nemen meerdere vrienden mee ,een avond die nog lang naklinkt,van harte aan bevolen.
T van Asselt uit Putten | 11 november 2009
Geweest naar TWENTE PLAT op 4-11-2009 kostelijk vermaak je komt thuis met veel indrukken en een zere buik van het lachen,hou je van kostelijke humor ,moet je hier beslist eens naar toe,echt waar voor je geld.Gaan beslist nog eens terug naar zo,n voorstelling,in 2010 komen ze opnieuw naar harderwijk.zie voor datums op de site van TWENTE PLAT.
Esther | 18 oktober 2009
Zaal is wel goed maar na de voorstelling is de aula waar je wat kan drinken erg!!!!! gedateerd. Personeel is vriendelijk, maar ik ga liever naar Apeldoorn daar is het veel gezelliger na de voorstelling.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Harderwijk

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.