Zwembad Dubbelslag

Sport & spel in Nederland > Provincie Groningen > Delfzijl
Zwembad Dubbelslag in Delfzijl, Groningen
Als je een zwembad verwacht waar je echt kan spelen met kinderen en van glijbanen af kan gaan, is dit niet het zwembad. Het is een heel fijn bad om baantjes te zwemmen en het warme bad is lekker om ..
Aniek, 20192 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(19 stemmen)
89%
Stem nu ook
Zwembad Dubbelslag biedt naast een uitstekende zwemvoorziening ook een sociaal maatschappelijke ontmoetingsplek voor de inwoners van Appingedam en Delfzijl en omstreken. Zwembad Dubbelslag organiseert activiteiten gericht op elke leeftijdsgroep.

Naast dat je welkom bent om rustig banen te zwemmen in het professionele acht banen tellende wedstrijdbad, is er een bruisend AquaSportief programma en een recreatief aanbod. Voor de 55-plussers wordt ‘Meer bewegen voor ouderen‘ gegeven zodat je fit blijft.

Bezoekersinformatie

Zwembad Dubbelslag
Zwet 60
9932 BT  Delfzijl
Telefoon: 0596 - 612318

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Zwembad Dubbelslag

2 reviews | Voeg een review toe
Zwembad Dubbelslag scoort een 8,9 uit 10 op basis van 19 stemmen en 2 reviews.
7"Goed zwembad, leuke activiteiten"
Aniek uit Delfzijl | 1 februari 2019
Als je een zwembad verwacht waar je echt kan spelen met kinderen en van glijbanen af kan gaan, is dit niet het zwembad. Het is een heel fijn bad om baantjes te zwemmen en het warme bad is lekker om te relaxen. Ook zijn er veel activiteiten zoals aquaspinning en meerdere verenigingen zwemmen in dit zwembad. Veel mogelijkheden om baantjes te zwemmen in de week en er zijn veel omkleed mogelijkheden. Ook zijn er activiteiten voor kinderen voor een kleine prijs . In de kantine genoeg ruimte om nog even na te zitten of wat te drinken.
Bezocht in 2018, alleen.
Annegriet Veldman uit Delfzijl | 12 december 2012
Voor mijn man, die sinds 2001 MS heeft, is er een doelgroep opgestart. Aan de hand daarvan bestaat de groep nu uit zo'n 8 personen en de begeleiding is fantastisch, uitgevoerd door professionele mensen.
Een aanrader voor iedereen met MS die bewegen in water leuk vindt en noodzakelijk vindt voor de spieren.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Delfzijl

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.