Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Coronel Adventure

Bij Coronel Adventure kun je lasergamen, klimmen in het indoor klimpark en ook Glow in the dark Midgetgolf spelen!

Veertig hindernissen in het indoor klimbos. Ver boven de grond. Durf jij het aan? Verleg in dit klimpark je grenzen. Je kunt kiezen uit drie routes, elk op een andere hoogte. De hoogste route bevindt zich op tien meter hoogte.

Klim over zigzagbruggen, maak liaansprongen en begeef je op de papegaaienbalken. De spectaculaire parcoursen zijn er voor jong en oud. In het park kun je ook karten en lasergamen.


Openingstijden

Openingstijden voor het Klimmen & Lasergamen zijn hetzelfde. Kijk voor de openingstijden van het karten en escaperoom op de website. Reserveren kan via de website.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Coronel Adventure
IJsselmeerstraat 314
1271 GE  Huizen
Telefoon: 035-5244144
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Coronel Adventure

2 reviews | Voeg een review toe
Coronel Adventure scoort een 9,3 uit 10 op basis van 30 stemmen en 2 reviews.
4"Leuk klimpark, slechte horeca, onderhoud nodig"
Floggi uit Lisse | 3 maart 2022
Combi klimmen en glowgolf gedaan.
Leuke, uitdagende klimparcours.
Voldoende tijd om alle 3 de parcours uit te klimmen. De klimruimte maakt een weinig verzorgde indruk. De ruimte onder de klimparcours wordt deels als opslag gebruikt, wat niet zo fraai oogt. De zwarte route bleek de dag ervoor in onderhoud te zijn geweest. Het briefje met “verboden toegang” lag er nog, het bordje waarop stond wat de ingang was lag los op de grond, en klusspullen (hout/verf) en gereedschap van het onderhoud lagen (met wat losse bouten erin) nog onder het parcours. Erg koud in de ruimte en de tafels waar de niet-klimmers aan konden zitten waren vies.
De glowgolf is vergane glorie. Amateuristisch in elkaar gezet en er is erg veel kapot.
De horeca is dramatisch slecht. Weinig keuze en vrijwel alles was op, waardoor de toch al beperkte keuze nóg beperkter was. Dit terwijl de prijzen wel erg hoog liggen en er ook nog eens halve porties friet geserveerd werden en de koffie ronduit slecht is. Jammer.
Bezocht in 2022, met oudere kinderen.
7"Wel leuk"
Charissa uit Velserbroek | 20 maart 2019
Leuk klimpark met leuke routes. Best groot. De metalen zekering kwam wel tegen mijn hoofd aan, waardoor ik een flinke bult kreeg. Misschien handiger om ook een helm te geven.
Bezocht in 2019, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht