Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

TheaterHotel De Oranjerie

TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, Limburg
Alles is erg goed geregeld en verzorgd. De stoelen zitten lekker. Het personeel is vriendelijk. En er zijn erg goede voorstellingen. ..
Ans kurstjens, 2019
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(33 stemmen)
91%
Stem nu ook

TheaterHotel De Oranjerie ligt in hartje Roermond en biedt een breed repertoire aan theatervoorstellingen. Hierbij valt te denken aan professionele voorstellingen als: cabaret, theatershows, concerten, musicals, familie- en kindervoorstellingen, muziektheater, dansvoorstellingen of opera's/operettes.

De Theaterzaal heeft in totaal 799 zitplaatsen. Voor kinderen zijn aparte stoelverhogers verkrijgbaar. Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Voor slechthorenden beschikt TheaterHotel De Oranjerie over een infrarood-installatie. Apparatuur hiervoor is gratis te leen.

De Portemonneeloze Pauze is een extra service van TheaterHotel De Oranjerie. Dit houdt in dat een pauzeconsumptie in de toegangsprijs van bijna alle voorstellingen is inbegrepen. Bij voorstellingen zonder pauze kunt u na afloop tegen inlevering van uw toegangskaart van deze consumptie genieten.

Reserveren
Medio mei verschijnt jaarlijks het nieuwe Theatermagazine met hierin het aanbod van het komende theaterseizoen. Kaarten reserveren of het aanvragen van een Theatermagazine kan via de website of telefonisch (0475-391491).


Bezoekersinformatie

TheaterHotel De Oranjerie
Kloosterwandplein 12-16
6040 AE  Roermond
Telefoon: 0475-391491
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van TheaterHotel De Oranjerie

1 reviews | Voeg een review toe
TheaterHotel De Oranjerie scoort een 9,1 uit 10 op basis van 33 stemmen en 1 review.
10"Het is daar fantastisch!!!!"
Ans kurstjens uit Montfort | 29 januari 2019
Alles is erg goed geregeld en verzorgd. De stoelen zitten lekker. Het personeel is vriendelijk. En er zijn erg goede voorstellingen.
Bezocht in 2018, met een groep.
Uitgelicht