Restaurant- Pannenkoeken- Speelboerderij de Deugniet

Sport & spel in Nederland > Drenthe > Borger (gemeente Borger-Odoorn)
Restaurant-  Pannenkoeken- Speelboerderij de Deugniet in Borger, Drenthe
Wij gaan vaak uit eten, ben ook vaak positief, maar met de beste bedoelingen kan ik dat niet zijn over dit restaurant. Potje eten voor de baby kon ik zelf opwarmen aan de compleet andere kant van ..
Mourik, 20105 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(39 stemmen)
79%
Stem nu ook
De Deugniet is gelegen op een mooie locatie. Kom hier spelen en pannenkoeken eten samen met je vriendjes of familie. Na een lekkere pannenkoek kun je je uitleven in de speelboerderij. Spring op het springkussen en ga mee met het piratenschip.

In De Deugniet kun je kiezen uit 89 verschillende pannenkoeken. Reken maar dat je lievelingssmaak erbij zit! Het pannenkoekenrestaurant heeft ook een ballenbad, een glijbaan en diverse klim- en klautertoestellen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag vanaf 14.30 uur.
Zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur.

Tijdens vakanties elke dag geopend vanaf 11.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Restaurant- Pannenkoeken- Speelboerderij de Deugniet
Hoofdstraat 10
9531 AE  Borger
Telefoon: 0599-236866

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Restaurant- Pannenkoeken- Speelboerderij de Deugniet

5 reviews | Voeg een review toe
Restaurant- Pannenkoeken- Speelboerderij de Deugniet scoort een 7,9 uit 10 op basis van 39 stemmen en 5 reviews.
Mourik uit Noord-Holland | 24 september 2010
Wij gaan vaak uit eten, ben ook vaak positief, maar met de beste bedoelingen kan ik dat niet zijn over dit restaurant.
Potje eten voor de baby kon ik zelf opwarmen aan de compleet andere kant van de boerderij, kreeg hier geen schaaltje of lepeltje voor, moesten met een mes doorroeren. Weinig kind/ouder vriendelijk voor een 'speelboederij'.
Mijn voorgerecht was uiensoep met broodje gegratineerde kaas. Er was geen ui te ontdekken in de soep en de kaas was nét aan zacht geworden maar niet zoals het hoort, beetje bruin / gegratineerd.
Als hoofdgerecht had ik botervis, deze kreeg ik bijna rauw geserveerd, kreeg excuses van de kok en na 10 minuten kreeg ik een nieuwe. Helaas zat er aan 1 van de 3 bijgeserveerde gamba's een of ander dik blauw stofbolletje (!) Ik kreeg hier wel weer warme patatjes bij. Mijn man en kind waren inmiddels al klaar met eten. Er werd als groente alleen een bosje asperges geserveerd op het bord, deze waren veel te hard om te eten. Het bakje sla was gewoon droge sla met 3 blokjes feta en compleet uitgedroogde schijfjes komkommer. Dit is dus onaangeroerd gebleven.
Slechte keuken en leuk lokkertje aan de buitenkant 'speelboerderij' maar weinig van te zien binnen. Jammer van onze avond en zonde van ons geld. Was na het eten nog aan de diarree ook, waarschijnlijk door de rauwe vis.
3 personen vinden dit nuttig
Mw. Fokke uit Huizen | 4 augustus 2010
Snelle service en vriendelijke bediening..
Het speelgedeelte is echt voor
kleinere kinderen dan 7 jaar..
Schappelijke prijzen voor
prima pannenkoeken ;
5,50 tot max. 12 euro..
Goed bereikbaar, gratis parkeren
en leuke omgeving bv. Hunebedcentrum..
1 persoon vindt dit nuttig
Vellinga uit Drachten | 11 juli 2010
's middags gereserveerd voor 16 personen, bij aankomst duurde het erg lang voor onze bestelling opgenomen werd, deze werd na een uur en 10 minuten eindelijk gereserveerd. we zaten verspreid aan 3 tafels. 1 tafel kreeg wel het hoofdgerecht, maar niet de toebehoren zoals aardappeltjes, frietjes, groente, salade. na dit nagevraagt te hebben, bleek dat ze van 2 tafels waren uit gegaan in de keuken en niet van 3. Omdat we het vlees niet koud wilden laten worden hebben we besloten dit vast te nuttigen. dit smaakte prima. Een kwartier nadat we het vlees ophadden kwamen de frietjes, ik vroeg gelijk of we er wat mayonaise bij konden krijgen, dit zou gebracht worden. 10 minuten later kregen we aardappeltjes, toen we de frietjes en aardappeltjes op hadden werd de mayonaise gebracht. Groente en salade hebben we meerdere malen om gevraagt maar niet gekregen. Toen er na afloop werd gevraagt of alles naar wens was geweest, en ik hier namens de groep nee op antwoorde, kreeg ik geen excuses, maar was het tegen woord, ja we kunnen niet in 1 keer voor 1 mensen aardappeltjes en friet e.d. serveren. belachelijk!
Personeel liep met 6 meiden in de bediening, en er waren in totaal een 35 mensen aan het eten, maar ze konden het niet aan, liepen ook allen met een zuur gezicht, waren brutaal.
Geen goed woord over voor dit restaurant!
Nooit meer!
1 persoon vindt dit nuttig
Paula bos uit Barnevels | 26 november 2009
Leuke plek waar ik met de kleinkinders (mijn deugnieten) geen kind meer aan had. Goeie locatie voor oma's, opa's en deugnieten.
Jeroen Perdok uit Borger | 25 juli 2009
Uitstekend restaurant. Zeer geschikt voor kinderen! Lekker eten!
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Borger

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.