Het Land van Jan Klaassen

Attractieparken in Nederland > Gelderland > Braamt (gemeente Montferland)
Het Land van Jan Klaassen in Braamt, Gelderland
Ontzettend leuk speelpark. Vooral in de zomer ook lekker met water spelen. Mooie speeltoestellen en een hele grote zandbak. De jan klaasen ontbreekt ook niet in het poppenkast spel. Ook een hapje ..
Oort, 20199 reviews | Lees verder »
Het Land van Jan Klaassen is weer open!
 vindt dit leuk
(37 stemmen)
81%
Stem nu ook
Het Land van Jan Klaassen is een pretpark, speciaal voor de jongste kinderen. Hier vind je het grootste poppentheater van Nederland. Er is een enorme buitenspeeltuin, met een geweldige waterspeeltuin voor de warme dagen. En bij slecht weer vermaken de kids zich zich in de fraaie binnenspeeltuin.

Klim/klauter, schommel of rol, maak een treinreis of ga van de nieuwe 4-baans turboglijbaan en bezoek het poppentheater-museum. Op meerdere terrassen bestel je heerlijke broodjes, pannenkoeken, frites, ijsjes en drinken, maar zelf meenemen is toegestaan.

Het Land van Jan Klaassen ligt op 6 minuten vanaf de A12. Kom en beleef 1 van je leukste dagen.

Openingstijden 2020

23 februari t/m 31 december:
De openingstijden variëren. Zie de website voor actuele openingstijden.

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entreeprijzen 2020
Vanaf 2 jaar: € 12,00 online
65+: € 10,50
Parkeren (1 april t/m 25 oktober 2020): € 5,00

Bezoekersinformatie

Het Land van Jan Klaassen
Gildeweg 6
7047 AR  Braamt
Telefoon: 0314-684777

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Meer uittips voor:binnenbuitenkids 0-4kids 5-12

Beoordelingen van Het Land van Jan Klaassen

9 reviews | Voeg een review toe
Het Land van Jan Klaassen scoort een 8,1 uit 10 op basis van 37 stemmen en 9 reviews.
8"Ontzettend leuk"
Oort uit Rhenen | 6 november 2019
Ontzettend leuk speelpark. Vooral in de zomer ook lekker met water spelen.
Mooie speeltoestellen en een hele grote zandbak. De jan klaasen ontbreekt ook niet in het poppenkast spel. Ook een hapje en een drankje zijn redelijk geprijsd.
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
9"Heel goed, afwisselend en fantasierijk!"
R. Slier uit 's-heerenberg | 30 oktober 2019
Leuke verschillende attracties, fijne plekken om te zitten en ook leuke prijs. Hier kun je wel een aantal uren doorbrengen.
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
8"Super gezellig en leuk"
Irene van daalen uit Westervoort | 5 september 2018
Wat een gezellige dag met onze kleinkinderen. Zonder gevaar en met veel plezier een heerlijke tijd gehad. Zelf picknik spulletjes meegenomen en hiervan kunnen genieten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
10"Heel erg leuk."
Rosé slier slier uit 's-heerenberg | 9 december 2016
Heel fijn park met veel ruimte en zitplekken; veel leuke dingen voor de kinderen die je ergens anders niet ziet. Binnen een prachtige poppenkastvoorstelling.!! Alles heel betaalbaar.!!
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
10"Heel erg leuk."
Rosé slier slier uit 's-heerenberg | 14 oktober 2016
Dat er heel veel afwisselende leuke speeltoestellen en attracties zijn. Veel lekkere plekken om te zitten of te picknikken. Eten en drinken zijn normale prijzen. Mocht er een bui vallen dan is er in de binnenruimte nog voldoende te doen en er is bovendien een hele leuke poppenkastvoorstelling. Echt een aanrader.!!
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
Susanne uit Arnhem | 16 juli 2014
Het land van Jan Klaassen is feest! De kinderen gaan er graag naartoe. De combinatie met de poppenkastvoorstellingen is uniek. De verhalen zijn toegankelijk voor jong en oud, zijn niet te spannend en duren nooit te lang. En daarna weer lekker spelen: de buitenruimte is gevarieerd en bevat veel groen en hoekjes waar volwassenen een rustig plekje hebben om de kinderen te volgen. Het personeel is erg vriendelijk.
1 persoon vindt dit nuttig
Anne uit Arnhem | 16 juni 2013
Een geweldig park! We zijn hier nu 2 keer naar toe geweest. De buitenspeeltuin is echt geweldig, voor kinderen in de leeftijd 2 - 10 jaar is er zoveel te doen, te klimmen en te spelen dat ze van gekkigheid niet weten waar ze moeten beginnen! Het binnengedeelte is ook leuk, wel wat klein vergeleken met de enorme buitenspeeltuin. De kinderen kunnen zich hier echt een hele dag goed uitleven. Het personeel is ook erg vriendelijk. Kortom, een echte aanrader!
Hoogendijk uit Doetinchem | 5 augustus 2010
Het land van Jan Klaasen in braamt is een echte aanrader, de kinderen kunnen er buiten en binnenspelen, ontzetten leuk poppen theater, de kinderen worden er actief bij betrokken, erg leuke attracties, kinderen kunnen zich er een hele dag vermaken, en het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk.
Voor baby's is een aparte ruimte waar je kinderen kan verschonen en zelfs een slaapje kan laten doen, erg plezierig. Als je kind jarig is kan hij/zij gratis naar binnen, dat scheelt weer 10 euro.
supper.
D. Smits uit Doesburg | 28 mei 2010
Topuitje voor een dag waarop het kan gaan regenen maar niet de hele dag regent want zowel binnen als buiten is er zoveel leuks te doen! De Jan Klaassen-voorstellingen zijn echt prachtig. Groot toneel en voor iedereen goed zicht- en hoorbaar. Wel wat (te) spannend soms voor de kleinsten. Heerlijk groot buitenspeelterrein en mooi buitenterras. Geen wachtrijen of andere ongemakken door drukte. De kinderen kunnen zich hier prima uitleven!
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Braamt

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.