Tips
Home
Uitagenda
Populair
Regio Maastricht
Workshop Chocolade tempereren Chocolate tempering
Workshops
>
Limburg
>
Culinaire workshops
Doorlopend |
Maastricht
Altijd al willen weten hoe je chocolade het beste thuis kunt bereiden? Dan is dit je kans. Centraal staat de techniek van tempereren. Tempereren is de basis van alle chocoladebereiding: je brengt de chocolade op de juiste verwerkingstemperatuur waardoor de chocolade een mooie glans krijgt, een lekkere knak en een perfect mondgevoel. Met tempereren krijg je de essentiële kennis die je controle over de chocolade geeft.
De workshop vindt plaats in World’s smallest chocolate factory. We werken daarom met heel kleine groepen waarmee de workshop een individueel karakter heeft (2 tot max 5 persone.
Dagen
Doorlopend
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.
Prijzen
37,50 euro per persoon incl. btw.
Bezoekersinformatie
Bemelerweg 24
6226 HA Maastricht (Limburg)
Telefoon: 0628124004
Meer informatie
Deel deze workshop
Link gekopieerd
Beoordelingen van Chocolade tempereren Chocolate tempering
Schrijf als eerste een review!
Voeg een review toe
Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *
Review
Naam *
Woonplaats
E-mail *
Laat dit leeg:
Plaats review
Ook interessant
Populaire culinaire workshops in Nederland
Leukste uittips in Limburg
Gratis streetdance workshop voor kinderen
Workshop Aquarel
Uitgelicht
Promoot uw evenement
Krijg direct meer bezoekers. Lees verder ..
Ontvang de leukste Uittips voor de regio Maastricht
BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.
Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips
Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Adverteren
|
Evenement toevoegen
|
Contact
|
Disclaimer
|
Privacy
Ontvang nu de laatste Uittips uit jouw regio .. »