Home | Dagje uit vandaag | Workshops

Uittips van bezoekers over Rotterdam

Zuid-Holland
Zuid-Holland > Rotterdam > Tips van bezoekers

Rotterdam (gemeente)


Bezoekerstips over Rotterdam (140) | Tip toevoegenAlle attracties »

Ga je binnenkort naar Rotterdam en ben je op zoek naar tips voor een bezoek? Wat is typerend aan deze gemeente? Zijn er leuke activiteiten of bijzondere plekjes. Is het een mooie omgeving? Is het leuk in de zomer of juist in een ander seizoen? Wat is dat ene leuke winkeltje of restaurant dat je gezien moet hebben. Wissel hier je ervaringen uit.
11 april 2018Grounds
door Francisca
Erg goede, ongedwongen sfeer en mooie muziek. Mooi pand, leuk publiek (oud en jong), aardig personeel en het is een goede plek om muziek te ontdekken!

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
30 maart 2018Even op adem in de Laurenskerk
door Herman Amelink
Elke dinsdag is er een gratis lunchconcert in de Laurenskerk. Een ideale manier om even op adem te komen als je in de stad bent. Martien de Vos (1995), verbonden aan de Open Hofkerk in Pendrecht, speelt op dinsdag 3 april werken van de Duitse componisten Franz Tunder, Johann Sebastian Bach en Dietrich Buxtehude en sluit af met een Paasimprovisatie. Op dinsdag 10 april speelt Iddo van der Giessen (1995), cantor-organist van de Goede Herderkerk in Schiebroek, de orgelsonate in G van de Britse componist Edward Elgar, die bekend is geworden door de Pump en Cicumstance Marches. Deze serie dinsdagse concerten loopt door tot en met dinsdag 26 juni. Aanvang 12.45 uur. Vrij toegang.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
24 januari 2018Sportcentrum de Wilgenring
door Chang
Mijn dochter heeft in krimpen haar zwemdiploma’s abc gehaald. Geen incidenten. Na onze verhuizing hebben wij gekozen hiervoor. Zo’n onverschillige houding waarin onze zoon gavin in groep 1 levensgevaar heeft gelopen, vinden wij echt stuitend! Men neemt geen onmiddellijke actie, maar zegt wel dat wij geen bewijzen hebben. Bewijs? Camerabeelden? Onze zoon gavin als comapatiënt of als lijk? Stuitend!

Reactie van het zwembad was gisteren: wij bellen je vanavond terug.

Reactie van het zwembad vanavond was: een collega connie is ziek en zij heeft een achterstand. Dus, het kan wel even duren voordat wij jou terugbellen. Ja, dat kan inderdaad pas over enkele weken zijn. Ja, wij begrijpen dat uw zoon gavin elke week les heeft.

Welke ouder gaat compromissen sluiten als hun kind levensgevaar loopt/kan lopen?

Wij hopen hiermee wel serieus genomen te worden.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
17 september 2017De Delft
door Nelleke verdonk
Veel te zien en te ontdekken. Zeker tijdens open dagen wordt alles uit de kast gehaald. Waaronder oude kostuums, volledig met bewapening. En zelfs een kanon dat wordt afgevuurd. Maar ook zelf touw vlechten en hout bewerken. Heel divers.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
22 augustus 2017Het Keringhuis
door Mieke
Hedemorgen 22 augustus met een vriendin geprobeerd een kopje koffie te krijgen op het terras. De koffie, toen we hem eindelijk kregen was oké. De behandeling door de "gastvrouw" was ronduit onbeschoft en zeer klantonvriendelijk.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
7 april 2017Euromast
door Gijs de vos
Ik ben 9 jaar en ik was hier met mijn gezin we vonden het allemaal heel leuk. Na dat we uit hadden gekeken over rotterdam, hadden we lekker gegeten in het restaurant. Ik had toen
poffertjes en mijn zusje ook. Toen we weg gingen zeiden we tegen elkaar 'dat was echt
heel leuk!'.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
5 april 2017Natuurspeeltuin De Speeldernis
door Kinderfeestje
Heerlijk ravotten in de natuur. Zand, water, modder, takken... Wat wil een kind nog meer. Waterschoenen zijn geen overbodige luxe. Popcorn poffen of marsmallows smelten boven een vuurtje. De helpers zijn niet heel vriendelijk, spreken nauwelijk nederlands, en helpen bijna niet. Maar dat mocht de pret van de dag niet drukken

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
25 februari 2017De Dubbelde Palmboom - Historisch Museum Rotterdam
door Paul
Een erg leuk museum waar mijn kinderen nog steeds aan terugdenken. Verkeerde beslissing om dit ooit te sluiten. De politiek weet het altijd beter dan het volk tenslotte en dat respecteren we uiteraard.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
19 december 2016De Doelen
door Bijster
Zondagmorgen kerstconcert 2016. Dan denk je in de kerststemming te komen....
Behoudens het feit dat er weinig traditionele kerstnummers gespeeld werden viel het ons ook op dat er geen enkele kerstversiering in de grote zaal was. Een kale boel dus. Het leek ons traditie bij kerst dat er samen gezongen werd en we verwachtten dan ook wel één muzikaal nummer waarbij we daartoe uitgenodigd werden. Niet dus. Ook de lichtman ontdekte pas tijdens het laatste deel van het concert, dat rood en groen de kerstkleuren zijn en niet koud blauw. Kortom, wij kwamen helaas niet in de kerstsfeer door dit concert. Jammer!

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
14 december 2016Het Schielandshuis - Museum Rotterdam
door Liana nederlof-verver
Dat alles gelijkvloers is op de verdiepingen. Alleen veel trappen lopen. De collectie is ook erg interessant, vooral het poppenhuis en de schoen van de reus van rotterdam

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
pagina1 234567891011121314

Vertel jouw tip over Rotterdam

Wat vind jij typerend aan Rotterdam? Wat maakt deze gemeente een bezoek waard? Vertel over leuke activiteiten, de binnenstad, bijzondere plekken, de omgeving, natuur, leuke restaurants, terrasjes enz.

Titel


Jouw tip

Naam
E-mail (niet zichtbaar)


Voorwaarden
1. Jouw e-mailadres delen wij niet met anderen.
2. Jouw e-mailadres gebruiken wij alleen voor correspondentie over jouw vermelding op Uitzinnig.nl.
3. Op tips die hier geplaatst worden is onze disclaimer van toepassing.
4. Godslastering, obsceniteiten, grove opmerkingen of kwetsend commentaar zijn ongewenst.
5. Reclame uitingen, hyperlinks, tips van één woord en betekenisloze berichten zijn niet toegestaan.
6. Tips die niet zijn toegestaan of ongewenst commentaar bevatten worden aangepast of verwijderd.
 
De leukste uittips direct via Facebook. Word nu fan van Uitzinnig.nl »