Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Toertocht voor oldtimer tractoren

Zondag 25 september 2022 | Museum Smedekinck | Zelhem (Bronckhorst)
Zondag 25 september aanstaande wordt Zelhem overspoeld met oldtimers tijdens de Zelhemse Oldtimerdag. De start van de toertocht voor oldtimer tractoren is dan om 10.00 uur bij Museum Smedekinck. Er zijn ruim 125 deelnemers.

Na de start rijden de tractoren via woonzorgcentrum De Zonnekamp, Keijenborg en Toldijk naar Pelgrom (Broekstraat 1a) in Hummelo, waar de middagpauze wordt gehouden. Daarna gaat het via Hummelo en Velswijk terug richting Museum Smedekinck, waar de eerste trekker rond een uur of twee wordt terugverwacht. De meeste tractoren zijn daar dan nog een groot deel van de middag van dichtbij te bewonderen.
Het museumterrein met kruidentuin en De Schure zijn vanaf 12.00 tot 17.00 uur geopend en vrij toegankelijk voor publiek. Er zijn diverse activiteiten en bezienswaardigheden. Naast oldtimer tractoren, waaronder die van de Mc Cormick Club uit Zieuwent, zijn er ook oude werktuigen en stationaire motoren te zien. Er worden een groot aantal (oude) ambachten gedemonstreerd, zoals o.a. Tin gieten, boekbinden, Grolse wanten breien, glas graveren, klompen maken en wilgentenen vlechten. En er is een onderdelenmarkt. Kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen en met een minikraan/-graver.
Voor de inwendige mens zijn er diverse hapjes en drankjes verkrijgbaar.
Parkeren kan dichtbij en is gratis.


Aanvangstijden

Zondag 25 september 2022

10.00 - 17.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de activiteit zelf.

Bezoekersinformatie

Museum Smedekinck
Pluimersdijk 5
7021 HW Zelhem (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Activiteit | Overig actief

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg: