Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Lions Zwemfestijn 2023

Zaterdag 11 maart 2023 | zwembad De Niervaert/Optisport | Klundert (Moerdijk)
bewaar
Lionsclub Moerdijk organiseert in 2023 voor de 4e keer het Lions Zwemfestijn, de unieke zwemmarathon voor het goede doel. Het Zwemfestijn is op zaterdag 11 maart 2023 en is bedoeld voor iedereen die wil zwemmen voor het goede doel, zoals personeelsverenigingen, sportclubs, (basis)schoolleerlingen en individuele zwemmers.

Het Lions Zwemfestijn wordt gehouden in zwembad De Niervaert/Optisport in Klundert. Als het team klaar is met zwemmen, kan iedereen heerlijk vrij zwemmen in het naastgelegen bad!

Het goede doel van het Lions Zwemfestijn is ‘Zwemmen voor Zwemmen’. Hiermee helpen we -via Jeugdfonds Sport- kinderen uit de gemeente Moerdijk hun zwemdiploma te halen, als hun ouders de zwemlessen niet kunnen betalen.

Doordat de zwemmers zich door vrienden, collega’s, familie en bedrijven laten sponsoren voor de baantjes die zij tijdens het Zwemfestijn zwemmen, halen we geld op voor het goede doel. Hoe groter het aantal zwemmers en sponsoren, hoe hoger de cheque is die aan het Jeugdfonds Sport uitgereikt kan worden!

Iedereen die kan zwemmen kan meedoen! Tijdens de zwemmarathon is uiteraard goede begeleiding aanwezig. Natuurlijk organiseren we deze vierde editie van het Lions Zwemfestijn met inachtneming van de dan geldende COVID-19 maatregelen.

Deelnemers vormen een team, kiezen een teamcaptain en melden zich aan via de website.


Aanvangstijden

Zaterdag 11 maart 2023

Inloop tussen 13:00 uur en 13:30 uur, de zwemmarathon start om 13:30 uur en duurt tot 16:00 uur. Als het team klaar is met zwemmen, kan iedereen heerlijk vrij zwemmen in het naastgelegen bad!.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de activiteit zelf.

Bezoekersinformatie

zwembad De Niervaert/Optisport
Molenvliet 7
4791 GB Klundert (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Activiteit | Overig actief

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda