Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zoektocht bij Museumpark Orientalis

bewaar
Deze lente staat Museumpark Orientalis in het teken van (zoek)tocht, letterlijk en figuurlijk. Van 7 april tot en met 4 juni ga je onder andere op zoek naar de betekenis ‘Piëta’ en speur je naar de collectie paaseieren die door het museumpark verstopt liggen.

Museumpark Orientalis biedt ruimte voor de zoektocht naar de betekenis van het leven. In dit kader is onder andere de tentoonstelling ‘Piëta’ te zien. Verschillende kunstenaars lieten zich inspireren door dit bekende thema en gingen op zoek naar wat dit voor hen betekent. Het resultaat is een intieme en ontroerende expositie rondom compassie en verlies. Schilderijen, foto’s en video’s tonen de ervaringen van de kunstenaars, die heel universeel blijken te zijn.

In de verschillende dorpjes van het museumpark kun je tegelijkertijd ook letterlijk zoeken. De bijzondere collectie paaseieren wordt namelijk ‘verstopt’ tentoongesteld. Speel eierbingo en probeer ze allemaal te vinden.

Verder wordt er ieder weekend en tijdens de schoolvakanties extra programma georganiseerd. Onder andere kindertheater, een vuurspuwer en verschillende workshops maken het museumbezoek tijdens deze dagen extra leuk. Voor ieder gezin ligt er bovendien bij de ingang een gratis pelgrimstasje klaar. Hiermee kunnen kinderen op zoektocht gaan door het Museumpark.


Aanvangstijden

7 april t/m 4 juni 2023

Kijk voor de actuele openingstijden op de website.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de activiteit zelf.

Prijzen

Kijk voor de actuele toegangsprijzen op de website. Op dagen dat er geen extra programma wordt georganiseerd, is het museumpark te bezoeken tegen gereduceerd tarief.
 

Bezoekersinformatie

Museumpark Orientalis
Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Activiteit | Spel activiteiten

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda