Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Landgoeddag Kasteel Geldrop

Zondag 2 april 2023 | Kasteel Geldrop | Geldrop (Geldrop-Mierlo)
bewaar
Landgoeddag Kasteel Geldrop
..speel een speurspel over het hele Landgoed!

Op zondag 2 april tussen 13.00 en 16.00 uur vindt de derde Landgoeddag plaats met vele activiteiten voor jong en oud. Er is van alles (gratis) te doen, veel te zien en lekker te eten. Kom genieten van de voorjaarszon en de prachtige bloemen die in bloei staan.

De Landgoeddag wordt jaarlijks in het begin van de lente georganiseerd op het terrein van Landgoed Kasteel Geldrop, een groene oase midden in het centrum. Dit jaar is gekozen voor het thema "Akkedeer en flaneer", loop een rondje over het hele landgoed en ontdek leuke activiteiten en bezienswaardigheden.
Op 2 april kun je bij de Kinderboerderij appelflappen eten, een hooibalenrace lopen en een ritje met de ezelwagen maken. Bij het IVN kun je kijken naar de nieuwe tentoonstelling in de Paardenstal. Een nieuwe activiteit op het landgoed is de openstelling van het Voedselbos. Hier vertellen IVN-ers over alle eetbare planten die daar groeien. In de Kasteelhoeve zijn bijzondere hapjes en drankjes te bestellen, zowel in de Oranjerie als op het terras. In de Zintuigentuin kun je spelletjes spelen en de bloemenkassen zijn speciaal open tijdens de landgoeddag, waar je ook kunt stoepkrijten. Ook kan men een bezoekje brengen aan het Washuis, het kleine sprookjesachtig huisje achter het kasteel.

In het kasteel is een speciale activiteit voor jonge kinderen: zij kunnen hun knuffels meenemen en laten trouwen door een echte trouwambtenaar (een BABS).


Aanvangstijden

Zondag 2 april 2023

13.00 - 16.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de activiteit zelf.

Prijzen

gratis.
 

Bezoekersinformatie

Kasteel Geldrop
Mierloseweg
5662 KA Geldrop (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Activiteit | Spel activiteiten

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda