Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Varend door de Biesbosch

1 september t/m 27 oktober 2023 | Online en op locatie | Jachthaven Biesbosch | Drimmelen
Motorjacht Le Pecheur biedt u de mogelijkheid, van april tot en met oktober, om met verschillende arrangementen te genieten van de Biesbosch. Nationaal Park Biesbosch is een natuurgebied van in totaal 9.700 hectare. Vanaf het water is het park nog beter en mooier te ervaren. Naast diverse planten treft men verschillende dieren zoals vossen, reeën, zee- en visarenden en natuurlijk de beroemdste bewoner; de bever.

U vertrekt vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch te Drimmelen om een dag(-deel) te varen met Le Pecheur, een klassiek stalen schip met een houten opbouw, type Super van Craft. Le Pecheur is, al varend, de ideale locatie als u iets te vieren heeft. Met vrienden of familie is het genieten aan boord van Le Pecheur. Tot een gezelschap van maximaal 10 personen bent u aan boord altijd welkom en is (bijna) alles mogelijk. Al varend, vanuit Jachthaven Biesbosch te Drimmelen, geniet u van koffie of thee met een gebakje, lunch of diner met een drankje. Deel uw wensen met ons en we maken voor u graag een offerte / arrangement op maat.


Aanvangstijden

1 september t/m 27 oktober 2023: 00:00 uur

arrangement op maat , in overleg.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de activiteit zelf.

Bezoekersinformatie

Jachthaven Biesbosch
Marinaweg
4924 BA Drimmelen (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Activiteit | Verhuur activiteiten

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda