Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Karten

1 juli 2024 t/m 1 juli 2026 | Playdome Roosendaal | Roosendaal
Karten BIJ PLAYDÔME Roosendaal

Ben jij een echte snelheidsduivel? Kom karten bij Playdôme Roosendaal. Stap in de kart, trap op het gaspedaal en ontdek de indoor kartbaan. Kart met je gezelschap in een unieke gethematiseerde omgeving, de Alpijnse bergen.

De kartbaan van Playdôme Roosendaal is 350 meter lang, heeft meerdere levels én een spiral ramp. Wist jij dat de karts volledig elektrisch zijn? Dankzij de elektrische karts zijn de geur van benzine en het geluid van motoren verleden tijd. Ontdek onze kartbaan, de eerst 360 Karting kartbaan van Nederland.

Wij organiseren ook verschillende events rondom het karten zoals Endurance races, Onbeperkt Playkarten & Playdôme Speed Night.

Ga voor een adrenalinekick! Het parcours is leuk en uitdagend voor jong en oud. Voor zowel mannen als vrouwen, voor beginnende en gevorderde coureurs. Zet de snelste rondetijd neer tijdens een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familiedag of vriendenuitje. Het leukste dagje uit in Roosendaal! Koop hier je tickets.

Sluit de kartsessies af met een prijsuitreiking om de beste 3 karters te huldigen! De prijsuitreiking bestaat uit 3 medailles: goud, zilver en brons. Voeg de prijsuitreiking voor een bedrag van 12,50 toe bij het maken van een reservering. Ga jij voor goud?.


Aanvangstijden

1 juli 2024 t/m 1 juli 2026: 00:00 uur

Een kartsessie duurt 12 minuten waarvan 10 minuten effectief karten. Iedere heat kunnen 12 coureurs de strijd met elkaar aangaan in de Alpijnse bergen. Heb je nog nooit gekart? Geen probleem! Onze spelbegeleiders zorgen ervoor dat je volledig geïnstrueerd bent, voordat je de kartbaan gaat betreden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de activiteit zelf.

Prijzen

2 sessies playkarten: vanaf 34,50 P.P.
 

Bezoekersinformatie

Playdome Roosendaal
De stok 3
4703 SZ Roosendaal (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Activiteit | Spel activiteiten

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord
    Ativiteit in Breda .. »
  • FunZone Breda
    Bij FunZone Breda vind je tal van activiteiten voor oneindig veel binnenpret. .. »
  • De Uitvindfabriek
    Ideaal gezinsuitje met kinderen. Bij deze creatieve werkplaats kun je eigen uitvindingen ontwerpen .. »
Uitgelicht