Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zomertour Zanger-Pianist Roon Staal

Zondag 4 juli 2021 | Hervormde Kerk | Oosterhesselen (Coevorden)
Op zondag 4 juli komt de 41-jarige musicus langs in de Hervormde Kerk te Oosterhesselen voor 2 concerten. Alle door de overheid dan nog steeds afgekondigde corona maatregelen worden indien van toepassing gevolgd en tickets zijn onbeperkt omboekbaar naar concerten later in het jaar.

Met op authentieke wijze gezongen covers maar ook typerende eigen werken wordt dit keer niet in twee helften gespeeld maar in één concert van zestig minuten. Er worden twee concerten na elkaar gehouden en u hebt dus een keuze welk concert u wilt bezoeken.

Bezoekers zullen bij het arriveren en verlaten van de locatie, en tijdens het concert, worden gehouden aan de 1,5 meter afstand (voor personen uit één huishouden geldt dit niet). Verder wordt er door de organisatie contact gehouden met de bezoekers voor het concert zodat er geen personen met griepklachten aanwezig zullen zijn en zijn contante betalingen niet mogelijk.

Tijdens de concerten zijn er voor sommigen al bekende noten van de man met een warme stem en prachtig pianospel. In de afgelopen tijd heeft Roon een aantal online concerten gegeven via zijn youtubekanaal. Tijdens het online concert in maart heeft hij zijn nieuwste album 'In The Silence Of Light Remix' gepresenteerd. Daar is in april het album 'A-Priori' bijgekomen.

Tijdens de komende Zomer Tour zullen songs van deze nieuwe maar ook eerdere albums, met zowel eigen composities als covers, live worden gespeeld. Op de website van Roon Staal kunt u zijn muziek alvast beluister.


Aanvangstijden

Zondag 4 juli 2021: 14:00 uur

De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 20,00
Kinderen t/m 17 jaar € 5,00.
 

Bezoekersinformatie

Hervormde Kerk
Geserweg 2
7861 BL Oosterhesselen (Drenthe)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda