Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Romy Dya & Infinity - Show 1

Vrijdag 11 juni 2021 | Poppodium De Meester | Almere
Romy Dya & Infinity

Op vrijdag 11 juni staat Romy Dya samen met de band Infinity (AllFemaleBand) op het podium in de Meester. Romy is een R&B/Pop artiest en songwriter die al langer in het vak zit. Voorheen was romy als achtergrond of featuring artiest te horen. Romy heeft ze samen met Martin Garrix en David Guetta het nummer 'So far away' gemaakt, maar tegenwoordig staat ze zelf in de spotlights.

Het optreden dat Romy Dya en Infinity geven op vrijdag 11 juni is het eerste optreden in de Meester waarbij er weer bezoekers aanwezig mogen zijn. Tijdens de laatste lock-down was Romy een van de vele artiesten die gelive-streamed zijn vanuit De Meester. Na haar talent en verhaal te hebben gehoord was het al snel duidelijk dat Romy ook live op het podium hoort te staan. Ondersteund door een super strakke live-band presenteerd Romy haar nieuwste album 'I Fkn Love Myself'. Dit album is een verzameling van 14 nummers die ingaan op de beproevingen waarmee Romy haar hele leven te maken heeft gehad. Het album herinnert haar eraan om onvoorwaardelijk van zichzelf te houden.


Aanvangstijden

Vrijdag 11 juni 2021: 20:00 uur

20:00.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Duo Ticket (Toegang Voor 2 Pers.)
€24.00.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium De Meester
Rentmeesterstraat 2
1315 JS Almere (Flevoland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda