Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Skroetbalg The Heck

Zaterdag 5 maart 2022 | MFC Coevorden popcollectief | Coevorden
bewaar
Het eerste concert van 2022 in Mfc Coevorden lijkt toch plaats te gaan vinden.
Na een kleine 2 jaar van verzetten, afzeggen, afwachten en aanpassen gaat het dak er af met niemand minder dan Skroetbalg een kats hard opkomende dialect punkrock band uit Drenthe. En met wie ze samen de tent gaan afbreken zijn ook niet de minste, want ze komen op visite samen met The Heck uit Klazienaveen.

Skroetbalg:

De mannen van Skroetbalg (Drents voor'opschepper' of 'pocherd') bezingen in het Drents-Nedersaksisch de zaken die het leven de moeite waard maken: bier, auto's, vechten, andermans moeder en natuurlijk hun geliefde provincie. Hun gaat-ja-mooi-zo punkrock knipoogt naar oude en recentere rockhelden maar is niet bang om de geluidsbarrière (en -normen) te doorbreken.
Skroetbalg brengt begin 2021 hun eerste demo uit en in het voorjaar komt er een single. Maar zodra de wereld weer een beetje normaal gaat doen, willen ze spelen. Hard en vaak.

The Heck:

The Heck, all the way from Klazienaveen-Drenthe, schrijft sixties pophits die staan als een hunebed. Brein achter de band is Henri Keefman die in het kleine, hechte garagerockwereldje zeer bekend is van zijn bands de Keefmen en the Miracle Men. Muzikaal zit het ergens tussen The Sonics en Reigning Sound of 'ons eige' Cuby and the Blizzards en The Outsiders. De debuutplaat Who? The Heck!!! is uitgebracht door Dirty Water Records (uk). Inmiddels heeft ook de opvolger Heck Yeah!! het levenslicht gezien op Soundflat Records (German.


Aanvangstijden

Zaterdag 5 maart 2022: 21:00 uur

Zaterdagavond 5 maart vindt het concert plaats in het popcollectief MFC Coevorden. De deuren gaan open om 20:00 uur en om 21:00 uur begint de eerste band.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

De entree bedraagt 5,- euro en vaste leden betalen 3,- euro.
 

Bezoekersinformatie

MFC Coevorden popcollectief
Monierweg 32
7741 KT Coevorden (Drenthe)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda