Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Lied van de Vrijheid een muziekverhaal

Donderdag 19 mei 2022 | Theater de Tamboer | Hoogeveen
“Lied van de Vrijheid” een muziekverhaal.

Op donderdag 19 mei 2022 wordt er in theater de Tamboer een prachtig muziekverhaal “Lied van de Vrijheid” uitgevoerd door het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor (HCM).

De bekende schrijfster Marga Kool heeft voor het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM een indrukwekkend verhaal met liedteksten geschreven. Componist, pianist en dirigent Gezinus Veldman is de toondichter van de prachtige en aansprekende muziek. Door deze samenwerking is een indringend en onvergetelijk muziekverhaal ontstaan.

Marga Kool zal zelf het verhaal voordragen dat over een langere periode van de Drentse en Hoogeveense geschiedenis gaat. Het is een verhaal over oorlog en bevrijding, maar ook over emigratie, over heimwee en weemoed. Het is een muziekverhaal dat gaat over alles wat met vrijheid te maken heeft en dat daarom ook vandaag de dag nog uiterst actueel is.

Het verhaal wordt afgewisseld met en ondersteund door muziek en foto’s en filmbeelden. Liederen worden gezongen door het HCM, solisten en kinderen. De algehele- en muzikale leiding ligt in de vertrouwde handen van Gezinus M. Veldman.

Medewerking aan dit prachtige muziekverhaal worden verleend door Marga Kool, verteller; Nine Roest, sopraan; Adri van der Weyde, tenor; Ronny Koekoek, bas; Tim Nijhuis, trommel en Ruben Dekker op trompet.


Aanvangstijden

Donderdag 19 mei 2022: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

De kaarten voor dit prachtige muziekverhaal zijn te bestellen via theater de Tamboer en kosten € 15,00 incl. pauzedrankje.
 

Bezoekersinformatie

Theater de Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA Hoogeveen (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht