Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Vincent en Agnes van Laar orgel en zang

Maandag 11 juli 2022 | Koepelkerk | Veenhuizen (Coevorden)
Maandagavond 11 juli a.s. Geeft organist Vincent van Laar een concert in de Koepelkerk van Veenhuizen met zijn dochter Agnes - sopraan. Vincent studeerde orgel en klavecimbel bij Nico van den Hooven, Harald Vogel, Glen Wilson en Bob van Asperen. Hij behaalde aan het Utrechts Conservatorium het diploma orgel UM (1984) en aan het Koninklijk Conservatorium te ’s Gravenhage het diploma klavecimbel UM (1988). Naast zijn grootste passie, de muziek van J.S. Bach, gaat zijn voorliefde met name uit naar de werken van J.P. Sweelinck en het Noord-Duitse repertoire van de 17de en 18de eeuw. Als continuo-speler en solist is hij o.a. Verbonden aan Concerto d’Amsterdam en The Northern Consort. Als gast trad hij onder meer op met o.m. Musica Amphion en de Nederlandse Bachvereniging. Hij verzorgde vele radio-opnamen. Tevens werkte Vincent van Laar als organist mee aan de met een Edison bekroonde NM classics cd-opname van Sweelincks complete klavierwerken.
Dochter Agnes zingt als ensemble-zanger bij de Nederlandse Bachvereniging o.l.v. Shunske Sato en heeft gezongen bij Bach Collegium Japan o.l.v. Masaaki. Voor aanmeldingen zie website Culturele Raad Norg.


Aanvangstijden

Maandag 11 juli 2022: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

10,00 inclusief pauzekoffie.
 

Bezoekersinformatie

Koepelkerk
Hoofdweg, 116, 116
9341 BK Veenhuizen (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda