Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Overhoop

Zaterdag 15 oktober 2022 | De Bron | Assen
"Prachtig - Indrukwekkend - Hoopgevend"

Muziekvoorstelling ᴏᴠᴇʀʜᴏᴏᴘ! is een hoopgevende voorstelling zoals je het nog niet eerder hebt beleefd. Een multimediale voorstelling die je meeneemt op een muzikaal avontuur langs de kleuren van de regenboog. Een verhaal over verandering, over crisis, over nieuw leven, lichtpuntjes en… Overhoop! Sfeervol, levendig, aangrijpend, rustgevend. De muziekvoorstelling die ontstaan is vanuit de coronapandemie en je meegemaakt moet hebben. Een unieke beleving, een onvergetelijk concert!

𝗗𝗲 𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲𝘀𝘁𝗲𝗻
Elisabeth Hopman (fluit) en Nienke van Leijden (harp) musiceren met passie en enthousiasme. Hun kenmerkende sprankelende klanken vormen de rode draad door de voorstelling. Speciaal voor deze voorstelling heeft dichter Bart Adjudant een aantal gedichten geschreven welke op een verbindende wijze in de voorstelling zijn verwerkt. Het geheel wordt omlijst door een prachtig lichtschouwspel door Bernard Boumans.

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲
ᴏᴠᴇʀʜᴏᴏᴘ! is een circa 60 minuten durende voorstelling, zonder pauze. Voor en na het galaconcert zijn consumpties verkrijgbaar. Tevens zijn de speciale Overhoop! regenboogkaarsen en meer cadeaus te koop.


Aanvangstijden

Zaterdag 15 oktober 2022: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Vanaf €19,-.
 

Bezoekersinformatie

De Bron
Einthovenstraat 28
9402 CB Assen (Drenthe)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg: