Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Shaffy en Brel Leef en bewonder

Zaterdag 8 oktober 2022 | FifthNRE Eindhoven | Eindhoven
Wijlen Jacques Brel en Ramses Shaffy behoorden tot de grootste chansonniers van de lage landen. Brel werd verkozen tot grootste Waal aller tijden, en Shaffy domineerde in het jaar van zijn overlijden met drie van zijn nummers de top tien van de Top2000. Van beiden staat het oeuvre dus nog fier overeind, en het is duidelijk dat het tijdloze artiesten zijn van wie we het levenswerk nog lang zullen koesteren.

Speciaal voor de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem zijn de liederen van Brel en Shaffy bewerkt voor uitvoering met orkest. In deze uitvoering van Brels oeuvre heeft het Philips Harmonie Orkest al eens met Micheline mogen optreden, wat een groot succes vormde. De hits Marieke, Laat Me (Vivre), Bruxelles, Pastorale, Amsterdam, Sammy zullen het podium verlichten, omarmd door trompetten, saxofoons, percussie en meer!
Dit optreden zal een buitengewone samenwerking zijn tussen Micheline en het Philips Harmonie Orkest, waarin Micheline toont dat zij Shaffy en Brel kan interpreteren zoals nog nooit eerder is gedaan.

Het concert zal plaatsvinden in Fifth op het iconische, industriële en culturele NRE-terrein midden in Eindhoven, op de plek van de oude Gasfabriek. Dit terrein vormt een bijzondere evenementenlocatie, waar speciale gebeurtenissen zoals dit optreden en diverse andere soorten recepties gefaciliteerd kunnen worden, in vijf speciaal daartoe ingerichte interessante ruimtes: The Main, The Stage, The Bar, The Roast en The Room.


Aanvangstijden

Zaterdag 8 oktober 2022: 20.30 uur

Datum: 8 oktober 2022
Tijd: 20:30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree: € 15,00.
 

Bezoekersinformatie

FifthNRE Eindhoven
Gasfabriek 5
5613 CP Eindhoven (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda