Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kersttoer Roon Staal

Donderdag 15 december 2022 | Stiltebezinningscentrum Raalte | Raalte
bewaar
Roon Staal verzorgde het allereerste optreden in de voormalige synagoge in 2018. Nu in 2022 zal hij opnieuw een concert geven.

Van 6 t/m 23 december tourt zanger en pianist Roon Staal met zijn nieuwe kerstprogramma door heel Nederland. Raalte is 1 van de 16 locaties die in de tour zijn opgenomen. Het concert vindt plaats in de Oude Synagoge op 15 december en begint om 20.00 uur.

Met zijn loepzuivere en gevoelige zang en authentieke begeleiding op de piano lijkt hij de juiste snaar bij het publiek te raken. De legendarische zanger Art Garfunkel (Simon&Garfunkel) en singer-songwriter Gilbert O'Sullivan prijzen zijn stem en composities en bevelen een bezoek aan zijn concerten aan die door hun kleinschalige karakter en de kwaliteit van de performance een bijzondere, intieme sfeer creeren.

Tijdens de kerstconcerten worden er bekende songs als "Oh Holy Night", "Stille Nacht", "Mary's Boy Child", "Gloria in Excelsis Deo", "Away In A Manger", "Midden In De Winternacht" en "The Bleak Midwinter" ten gehore gebracht. 

Staal - die vijf keer per jaar tourt in Nederland - treedt regelmatig in het buitenland op en bracht recent zijn 16e album "Dreamland" uit. Eerdere albums waren het Christmas Album I en Christmas Album II waarvan veel werk te horen zal zijn tijdens deze tour.

De entreeprijs is € 22,50. Reserveringen kunnen via de website worden gemaakt.


Aanvangstijden

Donderdag 15 december 2022: 20.00 uur

20.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

22,50 euro.
 

Bezoekersinformatie

Stiltebezinningscentrum Raalte
Stationsstraat 21
Raalte (Overijssel)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda