Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Merain Trio

Zondag 18 december 2022 | Reestkerk | Balkbrug (Hardenberg)
Kerstmuziek uit alle windstreken.

Wilt u in een aangename kerststemming komen, weg van alle luidruchtigheid en de waan van de dag? Het Merain Trio neemt u mee. De musici spelen een afwisselend programma met bekende en verrassende onbekende kerstmuziek. Van mystieke Ierse kerstliederen tot de vrolijkheid van de zomerse kerst op het zuidelijk halfrond. Zoals altijd in eigen subtiele arrangementen met oog voor detail.
Het trio met bevlogen professionele musici als Mirjam Rietberg (harp), Mieke Manschot (zang en bodhrán)) en Sandra Wallner (viool) weten volksmuziek uitnemend te vermengen met klassieke invloeden.

Het Merain Trio zal op zondag 18 december optreden in het kerkje van Oud Avereest met het fonkelende programma “A Colourful Christmas”. Een schatkist aan internationale kerstmuziek met Ierse, Engelse, Franse, Duitse en Zuid-Amerikaanse kerstliederen in fantasierijke arrangementen.
Kerstmuziek uit alle windstreken! Kaarten kunt u bestellen o onze website.

Door de nieuwsgierigheid van het trio en de constante stroom aan inspiratie is het programma elk jaar weer nét even anders. Het concert omvat liederen en instrumentale muziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Bulgarije, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten én Zweden.


Aanvangstijden

Zondag 18 december 2022: 15.00 uur

15.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 20,00.
 

Bezoekersinformatie

Reestkerk
Oud Avereest 5
7707 PM Balkbrug (Overijssel)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda