Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Nieuwjaarsconcert Philips Harmonie

Zondag 15 januari 2023 | Auditorium Technische Universiteit Eindhoven | Eindhoven
Dit seizoen heeft het Philips Harmonie Orkest zich als doel gesteld om jeugdige talentvolle muzikanten mooie kansen en nieuwe ervaringen te bieden. Het wordt in deze tijd met veel nieuwe vrijetijdsbestedingen steeds lastiger om de jeugd te interesseren en te blijven motiveren om een instrument te bespelen. Als Philips Harmonie Orkest willen we in de toekomst meer hierin gaan investeren door de jeugd samen met ons orkest een podium te bieden. In een eerder project, afgelopen november, hebben we gekozen voor een samenwerking met het studentenorkest. Tijdens ons traditionele nieuwjaarsconcert willen we dit jaar nog jongere muzikanten deze ervaring bieden. Kinderen die in de leeftijd zitten waarop vaak de beslissing wordt genomen, wil ik doorgaan of heb ik er misschien toch niet zo'n zin meer in, want mijn vriendjes doen andere leuke dingen en is dat wat ik leuk vind wel cool. Juist op deze leeftijd is het belangrijk om ze vast te houden. De jonge solisten zijn Cas Muijsenberg, 12 jaar op euphonium, Pepijn Sluiter, 15 jaar op fagot en Floor Kes, 13 jaar op viool.
Het concert vindt plaats in het auditorium van de TUe in Eindhoven en vangt aan om 11.30 uur. Zie voor meer informatie en reservering van tickets de website van de Philips Harmonie.


Aanvangstijden

Zondag 15 januari 2023: 11.30 uur

Zondag 15 januari 2023 om 11.30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Auditorium Technische Universiteit Eindhoven
John F. Kennedylaan
5612 AE Eindhoven (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda