Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Nieuwjaarsconcert Duo Virtuoso & Brassband

Zaterdag 28 januari 2023 | Grote of St. Catherijnekerk | Heusden
bewaar
De Grote of St. Catharijnekerk in Heusden is op 28 januari het decor voor een spectaculair concert. Duo Virtuoso, (pianist Mark Brandwijk en organist Reinier Korver) gaat voor de 12e editie van haar Traditioneel Nieuwjaarsconcert de exclusieve samenwerking aan met Brassband Oefening & Uitspanning uit Wijk en Aalburg.

De musici presenteren een gevarieerd programma, in allerlei samenstellingen: de brassband treedt op in combinatie met orgel en vleugel, en zal ook solistisch spelen. Daarnaast spelen Mark en Reinier (quatre-mains) orgel en piano. De musici spelen muziek van klassieke componisten als Vaughan-Williams, Saint-Saëns en Poulenc, maar raken ook populair repertoire aan. Daarnaast is het Concertante voor piano en brassband van Edward Gregson een absoluut hoogtepunt van het programma. Het concert heeft een pauze, waarin bezoekers kunnen genieten van een hapje en drankje.

Brassband Oefening & Uitspanning uit Wijk en Aalburg is een springlevende vereniging met een rijke en lange traditie. Als band die is gegroeid vanuit een dorpsfanfare, vindt O&U het ontzettend belangrijk deze binding met de eigen regio te behouden, maar daarnaast is de band ook nationaal en internationaal actief. Jaarlijks doet O&U mee aan het Nederlandse Brassband Kampioenschap in de eerste divisie, waar het de afgelopen elf edities tien keer in de top 3 is geëindigd. De band staat tijdens het nieuwjaarsconcert onder de leiding van interim-dirigent Stefan van der Wilt.


Aanvangstijden

Zaterdag 28 januari 2023: 19:30 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Toegangsprijs is €12,50 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar.
Let op: bij online reserveren van tickets is een volwassen ticket €10,-.
 

Bezoekersinformatie

Grote of St. Catherijnekerk
Burchtstraat 2, Heusden
5256 EB Heusden (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda