Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Astillero in Concert

Zondag 29 januari 2023 | Oyfo Kunstpodium | Hengelo
bewaar
Een sensationeel hoogtepunt in de Argentijnse tango, dat is hoe we Astillero kunnen omschrijven. Astillero werd in 2005 in Buenos Aires opgericht en de zes bandleden spelen traditionele, akoestische muziek met pit in de geest van de 21e eeuw. Zij brengen de tango in een geheel nieuwe, ruwe en energieke vorm. Ontroerend, rebels en altijd vol vuur. Eigen composities die het hart raken. Met meer dan vijftien jaar ervaring heeft Astillero zich gevestigd als een fundamenteel onderdeel van de Tango Nuevo van Buenos Aires, met muziek die de BBC omschreef als “De voortzetting van Piazzolla. Absoluut deugdzaam, gek en fantastisch”.

Op zondag 29 januari 2023 komt Astillero als onderdeel van hun Europese tour naar Hengelo. Niet alleen om een spectaculair concert te geven, maar ook om hun visie op Argentijnse tango over te dragen in een aantal masterclasses en workshops.

Astillero speelt deze middag afwisselende Argentijnse tango’s, veelal eigen composities. Aan het concert zal het Groot Orkest van accordeonvereniging Animato haar medewerking verlenen. Animato is een bloeiende accordeonvereniging met ca. 35 leden, verdeeld over vier orkesten die oplopend zijn in speelniveau. Animato organiseert veel concerten die vaak thematisch van aard zijn. Daarnaast werkt Animato regelmatig samen met professionele solisten en ensembles.


Aanvangstijden

Zondag 29 januari 2023: 16:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

De toegangsprijs is 15 euro per persoon (voor alle leeftijden) en reserveren wordt geadviseerd (zie website).
 

Bezoekersinformatie

Oyfo Kunstpodium
F. Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo (Overijssel)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda