Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

ABBA Tribute

Vrijdag 7 april 2023 | De Bonte Wever | Assen
Abba Tribute brengt vrijdag 7 april 2023 een hommage aan Abba tijdens een avondvullend programma! Als je het hebt over Abba dan heb je het natuurlijk over het enorme scala aan hits als Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia, Voulez Vous en The Winner Takes It Al. En dat is nog maar een handjevol klassiekers uit het enorme oeuvre van het nog altijd mateloos populaire icoon Abba genoemd.

ABBA Tribute op deze avond een hommage aan Abba en de sfeer uit de 70’s en 80’s tijdens een avondvullend programma. Wie wel eens een optreden van Abba Tribute heeft bijgewoond ziet live wat al de klassiekers nog altijd losmaken bij het publiek; complete zangkoren ontstaan ter plekke, de sfeer is altijd ongekend en muzikaal zit het gewoon steengoed in elkaar.

ABBA Tribute heeft twee top vocale ‘dancing queens’ aan het front met gedegen muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het Live musiceren hoog in het vaandel staat. Hiermee is succes verzekerd voor een avond vol nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud!.


Aanvangstijden

Vrijdag 7 april 2023: 20.30 uur

Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Early bird: € 23,00
Normaal: € 26,50
Avondkassa: € 31,00
Ticket + Hotel (Logies & Ontbijt): € 106.00

* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen bij all-inclusive hotelarrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.

Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten.
 

Bezoekersinformatie

De Bonte Wever
Stadsbroek 17
9405 BK Assen (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda