Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Brel & Brass

Zondag 4 juni 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
bewaar
Het project Brel & Brass van Micheline Van Hautem is een gouden formule gebleken. De vertolking van de mooiste muziek van Jacques Brel vormt een bijzondere combinatie met de warme en volle klanken van het (blaas)orkest.

Bij elke concert van Brel & Brass treedt Micheline op met een andere lokale harmonie, fanfare of brassband. Vandaag is dat de Waterlandse Harmonie, bekend om zijn creatieve en grote projecten, zoals locatievoorstellingen in de weilanden rond Ransdorp (Wie wind zaait in 2016 en De Stolp in 2021).

De Vlaamse zangeres Van Hautem geldt als een van Europa’s beste Brel-vertolkers,. Met haar concerten oogstte ze veel succes in binnen- en buitenland. Speciale gast tijdens Brel & Brass is de fabuleuze Jos Jansen op bastrombone.

Het belooft een spetterend concert te worden, net zoals de eerdere optredens van Micheline Van Hautem in de Buiksloterkerk. Micheline zingt de mooiste chansons van Jacques Brel, de Harmonie speelt daarbij arrangementen die speciaal geschreven zijn voor haar intense stijl van interpreteren.


Aanvangstijden

Zondag 4 juni 2023: 15.30 uur

De voorstelling begint om 15.30 uur en duurt tot ca. 17.30 uur (met een pauze). De kerk is open vanaf 15.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 17,50 (Volwassenen), € 15,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 10 (<18 jaar). Kaarten zijn te koop via internet.
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda