Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Amour et la Beauté

Zaterdag 10 juni 2023 | De Nieuwe Schuur | Herpt (Heusden)
bewaar
Muzen, liefde, schoonheid, hartzeer en eenzaamheid voeren de boventoon in dit concert door Capella Ducis, het oude-muziek koor van ’s-Hertogenbosch.
Ensemble Carole et Brullare, gespecialiseerd in muziek uit de Middeleeuwen en vroege Renaissance, verzorgt een deel van het programma evenals de instrumentale begeleiding van diverse liederen.

Het programma, genaamd ‘Amour et la Beauté’ bestaat uit muziek gebaseerd op gedichten van de Italiaanse dichter en schrijver Francesco Petrarca (1304 - 1374) en van de 16de-eeuwse Franse dichter Pierre de Ronsard. Deze teksten inspireerden componisten als Claudio Monteverdi, Orlandus Lassus en velen anderen. Ook liederen, gecomponeerd in de tijd dat Petrarca zelf leefde, staan op het programma.

De combinatie van deze liederen, de muzikale begeleiding en de prachtige locatie 'De Nieuwe Schuur' staan garant voor een verfrissende luisterervaring.

In de pauze en na afloop van het concert kunt u met ons een drankje nuttigen. De opbrengst hiervan komt ten goede aan Young Africa.


Aanvangstijden

Zaterdag 10 juni 2023: 14.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Kaarten à € 15.00 bij voorkeur te reserveren via mailadres op website. Indien nog plaatsen vrij, ook aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang van het concert; kinderen tot 14 jaar gratis.
Drankjes alleen contant te betalen.
 

Bezoekersinformatie

De Nieuwe Schuur
Burgemeester Buijsstraat 33
5255 AB Herpt (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda