Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Good Time Jazz - De Fermerie

Zondag 4 juni 2023 | De Fermerie | Deventer
Diksie Krekkers
De Diksie Krekkers is een vrolijk en fris spelende Dixieland formatie. Met blazers brengt het orkest haar ongepolijste muziek, in een swingende ritmesectie, ten gehore. Geen elektronica dus, maar pure muziek.
Het orkest heeft een herkenbare sound, welke ontstaat door de grote mate van plezier waarmee de band hun muziek ten gehore brengt, maar ook doordat zij soms binnen hetzelfde akkoordenschema een verassende andere melodie speelt. Het repertoire van de band bestaat uit Dixieland en New Orleans Jazz met nummers, zoals: "Bill Baily won't you please come home", "Bourbon street parade" en " Just a little while to stay here". De band bestaat uit Ad Rats (bas), Carl de Ruigh (trompet), Gerrit Boschloo (trombone), Marius de Graaf (klarinet),  invaller Rob Koch (banjo) en Ray Aubrey (slagwerk en zang). Alle muzikanten soleren en improviseren, vakkundigheid waar zij bekwaam in zijn geraakt door jarenlange oefening. Het samenspel van kennis, oefening en ervaring komt prachtig tot zijn recht doordat de band perfect op elkaar is ingespeeld.


Aanvangstijden

Zondag 4 juni 2023: 15.00 uur

15.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

per persoon € 10,-.
 

Bezoekersinformatie

De Fermerie
Muggenplein 9
7411 NW Deventer (Overijssel)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda