Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Folkconcert van Luuk Lenders

Vrijdag 8 december 2023 | De Weeffabriek | Geldrop (Geldrop-Mierlo)
Word jij helemaal gelukkig van Ierse folk? Kom dan op vrijdagavond 8 december naar de Weeffabriek in Geldrop, waar multi-instrumentalist Luuk Lenders een concert geeft met Ierse en Nederlandse folk met bijzondere instrumenten. Ook neemt hij zijn nieuwste dubbelalbum 'Het Groene Woud' mee. Aanvang 20:00 uur, kaarten via luuklenders. com.

Luuk Lenders staat bekend om zijn volksmuziek met Ierse whistles, ocarina's, accordeon, tafelbellen en voetenpercussie. Soms speelt hij zelfs drie of vier instrumenten tegelijkertijd! Als deze muzikale duizendpoot op het podium staat neemt hij je mee in een wervelwind van creativiteit, humor en prachtige muziek.

Deze oktober brengt Lenders een goedgevuld dubbelalbum uit. Of je nu houdt van Ierse jigs, reels en hornpipes of heerlijk wilt wegdromen, je kunt je hart ophalen in dit muzikale bos. Lenders speelde met virtuositeit op ruim vijftig verschillende instrumenten om de klankwereld van het bos vorm te geven. 'Het Groene Woud' is een prachtige muzikale parel van Nederlandse bodem, zeker de moeite waard om te beluisteren.

Lenders zal tijdens dit concert muziek spelen van zijn nieuwe album, gecombineerd met bekende Ierse folknummers en verrassende acts. Wees welkom!.


Aanvangstijden

Vrijdag 8 december 2023: 20.00 uur

20:00 - 22:00 concert, met pauze. CDs verkrijgbaar in de pauze, neem contanten mee om de artiest te steunen!.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Tickets zijn €10 en reserveer je via de website van de Weeffabriek.
 

Bezoekersinformatie

De Weeffabriek
Molenstraat 23
5664 HV Geldrop (Noord-Brabant)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda