Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Oude sijl Jazz muziek

Zondag 26 november 2023 | De Fermerie | Deventer
Dixieland Connection

Bij ons, GOOD TIME JAZZ DE Fermerie komt Dixieland Connection spelen. Deze in 1987 in Nieuwleusen opgerichte dixielandband is door jazzkenners omschreven als een goed geoliede dixie-swingmachine, die zich niet alleen tot dixieland beperkt maar ook swing, mainstream en blues op het repertoire heeft staan. Lekkere muziek met veel variatie. Ze spelen van 15.00 uur tot 17.00 uur

De bezetting is als volgt Jan Zandhuis (leider): klarinet, Harry Regterschot: trompet, Geert Rubingh: trombone, Bert Dyjers: klarinet & saxofoons, Pim van Es: slagwerk, Gerard de Boer: banjo, Paul Boomstra: contrabas & basgitaar, Hans Invernizzi: jazzgitaar & zang.

In de huidige bezetting groeide de Dixieland Connection de laatste jaren, volgens kenners, uit tot een goed geoliede swingformatie die in de stijl van de Britse Chris Barbers Jazz en Bluesband musiceert. De Dixieland Connection treedt regelmatig op in de regio rond Nieuwleusen.

Begin 1999 werd met een spetterend liveoptreden in de Zwolse schouwburg Odeon een CD gepresenteerd waarop vijf stukken van The Dixieland Connection staan. Op het album is ook werk te beluisteren van de Heerder Vale Ouwe Swingers (met als gastsolisten pianist Cor Bakker en vibrafonist Frits Landesbergen).


Aanvangstijden

Zondag 26 november 2023: 15:00 uur

Aanvang 15.00 uur, tot 17.00 uur zaal open van af 14.30 uur ,
De Fermerie, Muggenplein 9 Deventer.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

entree € 10,- p.p.
 

Bezoekersinformatie

De Fermerie
Muggeplein 9
7411 NW Deventer (Overijssel)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda