Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Bachs Matthäus-Passion

Zaterdag 16 maart 2024 | Koekbouw | Veghel (Meierijstad)
Philips' Philharmonisch Koor en Kamerorkest Alveare voeren samen op 12 en 16 maart de Matthäus-Passion uit in Eindhoven en Veghel. Geniet van het prachtige meesterwerk van Bach over verraad, veroordeling, dood, maar boven alles liefde.
De Matthäus-Passion, Nederland houdt ervan! Hoewel de tekst van de Matthäus-Passion zo’n 2000 jaar oud is, is de boodschap nog zeer actueel. Het verhaalt van de laatste dagen van Jezus Christus. De tekst is samengesteld door Picander; de muziek is van de grote componist Johann Sebastian Bach.
In Nederland houden we van de Matthäus-Passion. Nergens anders wordt dit werk zo vaak uitgevoerd in de weken voor Pasen en nergens anders genieten zoveel mensen van de bijzondere muziek van J.S. Bach. Het Philipskoor voert de Matthäus-Passion werk al sinds 1948 jaarlijks op diverse plaatsen in Brabant uit. Philipskoor en Kamerorkest Alveare zetten deze traditie met liefde voort!
Solisten zijn Maarten van den Hoven (Evangelist), Vincent Kusters (Christus), Agnes van Laar (sopraan), Ingeborg Bröcheler (alt), Peter Gijsbertsen (tenor) en Sven Weyens (bas). Het geheel staat onder leiding van dirigent Iassen Raykov.


Aanvangstijden

Zaterdag 16 maart 2024: 19.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 39,-.
 

Bezoekersinformatie

Koekbouw
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda