Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

60 singlesborrel

Vrijdag 29 september 2023 | Online en op locatie | Het boscafé | Oisterwijk
Kom en beleef een onvergetelijke avond vol gezelligheid, ontmoetingen en hapjes tijdens onze speciale singlesborrel voor 60+ bij Het Boscafé in Oisterwijk!

Ben je op zoek naar nieuwe vriendschappen, interessante gesprekken of misschien zelfs een sprankje romantiek? Dan is dit het evenement voor jou! Maak kennis met gelijkgestemde singles in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

🌳 Het pittoreske zijterras van Het Boscafé is exclusief voor ons gereserveerd, met sfeervolle statafels en comfortabele zitgelegenheid. Neem plaats, ontspan en geniet van de prachtige omgeving en elkaar.

Bij binnenkomst word je hartelijk verwelkomd met een welkomstdrankje om de avond feestelijk in te luiden. De hapjes zorgen voor een smakelijk begin van de avond.

Maak gebruik van deze geweldige gelegenheid om nieuwe connecties te leggen, interessante gesprekken aan te knopen en wie weet, misschien zelfs die speciale persoon te ontmoeten die je hart sneller doet kloppen.

Reserveer snel je plek, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt! Aan de prijs ligt het ook niet, want voor € 27,50 heb je een geweldige avond en je krijgt ook nog eens toegang tot onze nieuwe community Singlesplek!

Enne, spread the word! Nodig je single vrienden uit en laten we er samen een geweldige avond van maken.


Aanvangstijden

Vrijdag 29 september 2023: 16:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de party zelf.

Prijzen

€ 27,50.
 

Bezoekersinformatie

Het boscafé
Scheibaan 9
5062 TM Oisterwijk (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Party | Singles event

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda