Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kattenshow - Paasshow Hanzehal Zutphen

8 t/m 9 april 2023 | Hanzehal Zutphen | Zutphen
De kattenshows zijn per definitie internationaal en trekken veelal deelnemers uit de buurlanden.

Tijdens de tentoonstelling kunt u katten bewonderen van vele verschillende rassen, van bolle Brit tot een schitterende elegante Siamees. Ze zijn er allemaal, wij ontvangen deelnemers van heinde en ver.

‘s Morgens vindt de reguliere keuring plaats, tijdens deze keuring worden de Best In Variëteit (BIV) katten genomineerd. Uit deze selectie van deze mooie katten komen uiteindelijk de Best in show (NOM) winnaars voort. Het aanwezige publiek kan dit van dichtbij meemaken en luisteren naar de uitleg van een internationale keurmeester. Een ervaring op zich! Elk kat is uniek en dus is ook elke keuring uniek.

De genomineerde katten nemen het ’s middags tegen elkaar op in een spectaculaire finaleronde genaamd Best in Show. Ze worden daarbij in kleine groepen één voor één gepresenteerd aan de keurmeesters, die uiteindelijk de best in show katten uitkiezen. Het hoogtepunt van de showdag voor zowel deelnemers als publiek!

Maar daar stopt het niet mee. Naast het bewonderen van de prachtige rassen en het bijwonen van de boeiende keuringen, biedt de show ook veel shop plezier. Vele nationale en internationale standhouders heten iedereen welkom. Voeding, speeltjes, mandjes, dekentjes, te veel om op te noemen; zolang het ook maar iets met de kat te maken heeft, kunnen mensen bij de standhouders terecht voor deskundig advies. Mundikat organiseert ook een loterij met schitterende pri.


Aanvangstijden

8 t/m 9 april 2023: 9:30 uur

Bezoekers zijn van harte welkom van 09.30 uur tot 16.30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

Entree €5,00 en €2,50 voor kinderen tot 12 jaar en 65+.
 

Bezoekersinformatie

Hanzehal Zutphen
Fanny Blankers-koenweg, 2
7203 AA Zutphen (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda