Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Voorjaarsexpositie Atelier Mattie van der Veen

20 t/m 29 mei 2022 | Atelier Mattie van der Veen - Kunst & Lijsten | Houtigehage (Smallingerland)
bewaar
Kleurrijke schilderijen van de uitbundige Japanse sierkers, blauwe lupinen langs de slootkant, witte berkenstammen op de Bakkeveense heide: de natuur is duidelijk het thema van deze voorjaarsexpositie met recent werk van Mattie van der Veen. Daarnaast is de mens een geliefd schilderonderwerp. Zo zijn er diverse portretten, naakten en figuurstudies te zien.

Mattie van der Veen werkt als Noordelijke figuratief realistisch, maar met een duidelijk herkenbare eigen signatuur en sfeer. Een sterk licht/donkercontrast, intense, verzadigde kleuren en verrassende composities en perspectieven zijn belangrijke karakteristieken voor haar schilderijen en pastels.

Het werk van Mattie van der Veen (Academie Minerva 1998) is tentoongesteld bij gerenommeerde figuratieve galeries in het land. Momenteel is haar werk te zien bij Museum Møhlmann in Appingedam tijdens de expositie ‘De Meesterhand’. Voor wie een uitgebreide en diverse serie werken van de kunstenaar in eigen atelier wil zien is deze voorjaarsexpositie een uitgelezen kans om langs te komen. Daarnaast kunt u in het atelier terecht voor een prachtige collectie hoogwaardige lijsten van Larson-Juhl en Vadia.

U bent van harte welkom!.


Aanvangstijden

20 t/m 29 mei 2022: 13:00 uur

De expositie is te bezoeken van vrijdag 20 mei t/m zondag 22 mei en vrijdag 27 mei t/m zondag 29 mei 2022 van 13.00 - 17.00 en op afspraak.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Atelier Mattie van der Veen - Kunst & Lijsten
Wâldstrjitte 4
9223 NP Houtigehage (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht