Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Alles is getekend

12 t/m 15 mei 2022 | Synagoge Buren | Buren
“Alles is getekend” is de titel van de groepsexpo van Katja Dupont, Ingrid Geesink en Ien van Laanen. Drie kunstenaars uit de Betuwe die ieder vanuit een andere achtergrond tekenend door het leven gaan. Van realistisch, illustratief tot abstract, komen ze tot verrassende combinaties met verschillende materialen. In de Synagoge van Buren laten ze een selectie van werk zien waarin ze hun liefde voor alles dat getekend is graag delen met een breder publiek.
Ieder met een eigen stijl maar met verbindende elementen. De fijne pentekeningen van Katja Dupont zijn precies en met veel oog voor detail, waardoor de dieren op natuurlijke wijze onderdeel worden van ons bestaan. De Medea’s die Ien van Laanen uitkoos voor deze expositie balanceren tussen abstract en realistisch, met expressies van troost en rouw. De treurwilg studies van Ingrid Geesink sluiten aan bij die symboliek, met gebruik van verschillende materialen van de wilg die we als mensen gebruiken om de natuur naar onze hand te zetten. Oog voor detail en de omgeving waarin we leven, verstilling, troost en vergankelijkheid komen terug in het werk tijdens deze expositie.


Aanvangstijden

12 t/m 15 mei 2022: 13:00 uur

Donderdag 12 mei t/m zondag 15 mei, dagelijks geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Synagoge Buren
Kniphoek 14
4116 BX Buren (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda