Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Expo Bosk by Obe Als bomen kunnen wandelen

7 mei t/m 14 augustus 2022 | Obe | Leeuwarden
bewaar
De culturele productie ‘Als bomen kunnen wandelen’ bij Obe, podium voor Friese cultuur, vertelt deze zomer het verhaal achter Bosk: de meer dan duizend zes, zeven meter hoge bomen die door de binnenstad van Leeuwarden gaan wandelen en via elf locaties uiteindelijk op het Oldehoofsterkerkhof eindigen.

Het wandelende bos is gebaseerd op het essay Planet Paradise van Bruno Doedens, artistiek leider van Bosk. In dit essay roept hij op het verhaal van de aarde te herschrijven. Niet alleen de natuur heeft daar baat bij, ook de mens. We hebben nieuwe verhalen nodig waarin we kunnen geloven, want het verhaal van nu is te belastend voor de aarde. De culturele productie ‘Als bomen kunnen wandelen’ draagt die boodschap uit met een multidisciplinair programma, waarin het Boskpoadium een centrale rol speelt. Het vertelt, kneedt en onderzoekt de centrale vraag van Bosk: wat kunnen we leren van bomen?

In het kader van deze tentoonstelling worden ook diverse activiteiten georganiseerd. Zie hiervoor de website van Tresoar.


Aanvangstijden

7 mei t/m 14 augustus 2022: 11:00 uur

Obe is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Obe
Heer Ivostraatje 1
8911 DP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht