Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Oude dingen nieuw gemaakt

23 mei t/m 1 juli 2022 | Kunstfabriek De Transformatie | Arnhem
Van maandag 23 mei tot en met vrijdag 3 juni is in de Boderuimte van Kunstfabriek De Transformatie aan de Van Oldenbarneveldtstraat 90 in Arnhem de Expositie ‘Oude dingen nieuw gemaakt’ te zien.
In deze expositie presenteert Marion van Hoof werk dat begon met het repareren van oude, versleten beeldjes uit de tuin van haar voormalige tuin en een knipoog naar Kintsugi. Vervolgens besloot zij de figuren op eerder gebruikte materialen een context te geven.

Kintsugi (gouden band) of Kintsukuroi (gouden reparatie) is de Japanse kunst om gebroken voorwerpen te repareren. Breuk en reparatie worden hierbij gezien als onderdeel van de geschiedenis van een object dat gezien mag worden.

Marion van Hoof is vooral gefascineerd door het ambacht van de schilderkunst. Inspiratie voor haar onderwerpen vindt zij in dromen, fantasie en wat om haar heen gebeurt. Haar werk kenmerkt zich door de keuze van perspectief en het verhaal dat wordt verteld, vaak met humor. Het portretteren van mens en dier doet zij graag, waarbij vooral de ogen haar biologeren.

Marion van Hoof ontvangt haar bezoekers op afspraak.


Aanvangstijden

23 mei t/m 1 juli 2022

Marion van Hoof ontvangt haar bezoekers op afspraak. Via het email-adres kunnen geïnteresseerden een bezoekafspraak maken.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Kunstfabriek De Transformatie
Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht