Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Expositie Kunstzusters

2 t/m 26 juni 2022 | Markt Twee | Zaltbommel
bewaar
In de maand juni exposeren de kunstzusters Anneke Jonckers, Sandra van der Pluym en Nicolette Peters bij Markt Twee in Zaltbommel. Ze tonen er hun meest recente werk, bestaande uit schilderijen, foto’s en monotypes.

Anneke Jonckers laat zich leiden door haar intuïtie, haar plezier in het creëren en door haar grootste inspiratiebron, de natuur. Ze maakt met veel passie en creativiteit levendige afdrukken in de grafische vlakdruktechniek monotype, die naar eigen zeggen ‘de kwaliteit van het moment’ weergeeft. Beweging, impuls en toeval vormen de basis voor haar werk. Verbinding staat bij haar voor een onzichtbaar koord dat verband legt tussen geest, hand en hart.

De schilderijen van Sandra van der Pluym zijn geïnspireerd op de uitspraak: “Op zoek naar een weg naar buiten”. Ze haalt inspiratie uit haar nabije omgeving en maakt daar foto’s van, vaak kleine momenten die haar raken en oude voorwerpen waar ze een emotie in ziet. Deze foto’s gebruikt ze als onderwerp voor haar schilderijen.

Nicolette Peters reflecteert op haar eigen identiteit. Ze tekent, schildert en fotografeert om een plek te creëren voor zichzelf in het leven en de kunst. Een plek waar ze kan zijn, met al haar eigen aardigheden. Dit reflecteren op haar zijn, haar manier van vrouw-zijn, komt voort uit de liefde die zij voelt voor het oorspronkelijke zelf.


Aanvangstijden

2 t/m 26 juni 2022: 11:00 uur

Markt Twee is geopend op donderdag tot en met zondag van 11 tot 17u.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Markt Twee
Markt 2
5301 AL Zaltbommel (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda