Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

I Love Hiphop x The Hague Street Art expo

19 t/m 30 juli 2022 | Atrium Den Haag | Den Haag Centrum (Den Haag)
Van 19 t/m 30 juli is de I Love Hiphop x The Hague Street Art expo te zien in het Atrium Den Haag. Deze expositie maakt onderdeel uit van het I Love Hiphop Festival.

Den Haag heeft een roemrucht graffiti verleden. Deze expositie duikt enerzijds diep in op de graffiti archieven van Den Haag. Nooit openbaar vertoonde beelden uit een privé collectie, tonen graffiti werken uit de hoogtijdagen van de beruchte Haagse graffiti scene. Naast een greep uit de archieven van de jaren 80 en 90, laat de expositie ook recentere werken zien die hoofdzakelijk op de LGL's (legale graffiti locaties) zijn gemaakt door nieuwere generaties schrijvers.

De expositie toont een beeld van graffiti van toen tot nu, om te laten zien dat er een beweging in de scene is gekomen van illegale graffiti naar doorontwikkelde skills op andere plekken. The Hague Street Art (voorheen Haags Graffiti Platform) heeft hierin een grote rol gespeeld.

Naast graffiti is er ook een stuk van de expositie in (bewegend) beeld gebracht over breaking (breakdance). Den Haag heeft al jaren een goede naam op dit gebied en heeft al een aantal landskampioenen voortgebracht en ook zijn er vele breakdance battles georganiseerd in de stad. In de expositie zal dit naar voren komen met fotografie en video. Natuurlijk kan breaking door de jaren heen tijdens I Love Hiphop niet ontbreken!.


Aanvangstijden

19 t/m 30 juli 2022

Maandag:7:00 tot 19:00
Dinsdag:7:00 tot 19:00
Woensdag:7:00 tot 19:00
Donderdag:7:00 tot 21:30
Vrijdag:7:00 tot 19:00
Zaterdag:9:30 tot 17:00
Zondag & Feestdagen:gesloten.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

Alle tentoonstellingen zijn altijd gratis toegankelijk in het Atrium Den Haag.
 

Bezoekersinformatie

Atrium Den Haag
Spui 70
2511 BT Den Haag Centrum (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg: