Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Magical Drawings - de kracht van een potlood

8 juli t/m 21 augustus 2022 | Galerie Autrevue | Heerenveen
bewaar
Martijn Versteeg (Overberg, 1989) is een autodidactisch tekenaar o.a. Bekend van Sterren op het Doek (Floortje Dessing). Zijn tekeningen zijn wandvullend. Zijn werk is pure magie. Hij werkt op een groot formaat wit papier, houtskool en grafiet. Versteeg exposeert o.a. In Nederland en Taiwan. Onlangs wint hij de Cultuur Prijs van Veenendaal en in 2017 de publieksprijs van De Nederlandse Portretprijs.

brita Seifert (Leipzig, 1963) tekent sinds 1980, volgt de academie voor grafische illustratie in Leipzig en de academie voor beeldende kunst in Berlijn. Ze voltooit de opleiding multimediadesign in 2000. Haar werk ontwerpt ze eerst digitaal, daarna tekent ze. Haar werk, geïnspireerd door muziek, reizen of een persoonlijke ervaring, neigt naar het fantastische, erotische en magisch-realistische. Ze is een tovenares met pastel en kleurpotlood. Ze exposeert in België, Duitsland, Oostenrijk, Usa en Nederland.

gabriëlle Westra (Hallum, 1990) behaalt in 2015 haar Master aan de Klassieke Academie Groningen en voltooit die met een studie aan de Academy of Art in Florence. Ze is meermalen genomineerd voor De Nederlandse Portretprijs en ontvangt onlangs de Prix de Norvège. Ze portretteert mensen uit haar dagelijkse omgeving, bij wie ze op zoek gaat naar hun geheime kracht. Haar tekenstijl is realistisch, gedetailleerd en krachtig. Gabriëlle is een multitalent. Ze tekent, schildert en beeldhouwt. Ze exposeert o.a. In de Usa, Frankrijk, Italië.

en Stefanie Ottens (botanische) teken.


Aanvangstijden

8 juli t/m 21 augustus 2022: 11:00 uur

OPEN op VR/ZA 11-17 uur en ZO 12-17 uur
Openingsdag op 8 juli (11-17 uur) vrije toegang incl. hapjes/drankjes.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

5 euro p.p. incl. koffie/thee/fris
Vrienden van Autrevue gratis incl. consumptie.
 

Bezoekersinformatie

Galerie Autrevue
Woudsterweg, 4
8448 HA Heerenveen (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda