Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Feest

24 november t/m 17 december 2022 | Galerie Steenwijk | Steenwijk (Steenwijkerland)
bewaar
Op zaterdag 26 november zal om 10.30 uur in Galerie Steenwijk de expositie 'Feest' officieel geopend worden. De galerie heeft de afgelopen maanden al feest gehad met het winnen van de Anne Beeltje Cultuurprijs, maar heeft nu Hannie Diender uitgenodigd om met haar kleurrijke beelden en schilderijen daar nog een extra feesttintje aan te geven.
Hannie Diender (Kampen) is een veelzijdig kunstenares. Van uit haar enorme creativiteit vervaardigt zij beelden en schilderijen. Elk beeld en vorm heeft een kleurrijke, speelse en humoristische uitstraling waarin communicatie en emotie nadrukkelijk tot uiting komen. Ook haar vroegere, met cum laude afgeronde modevakschoolopleiding, is in de creaties duidelijk terug te vinden.
Ieder beeld is uniek en heeft een eigen karakter, de een eigenwijs, de ander ondeugend en weer een ander onschuldig. Het geeft haar grote voldoening met haar beelden mensen vaak echt te raken. Ze vindt voortdurende inspiratie uit gebeurtenissen en mensen om haar heen. Vanaf 2005 is zij steeds succesvoller geworden. Heel veel beelden hebben, ook in het buitenland, een plekje gevonden. Haar schilderijen zijn minder bekend, maar net zo kleurrijk te noemen. Des te meer reden om deze ook eens in de schijnwerpers te zetten. Ook deze zijn een feest om te zien!.


Aanvangstijden

24 november t/m 17 december 2022: 13:30 uur

Openingstijden:
- ma-vr 13.30 - 17.00
- za 10.00 - 12.30
- gesloten op zon- en feestdagen.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Galerie Steenwijk
Meppelerweg 47
8331 CS Steenwijk (Overijssel)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda