Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kunstmaand Hattem

1 t/m 29 mei 2023 | Centrum Hattem | Hattem
bewaar
Hattem wordt één grote kunstgalerie. Ga op ontdekkingstocht door Hattem en kom genieten van kunst tijdens de Kunstmaand Hattem! Met ruim 100 kunstwerken in de binnenstad is er veel te bewonderen. Een stadswandeling neemt je mee langs open ateliers en kunstwerken en poëzie in de etalages. Van 1 mei t/m 29 mei 2023 zijn er diverse schilderijen, textielkunst, fotografie en beelden te bewonderen.

Hanze ambacht workshops
Op de zaterdagen en vrijdag in mei worden diverse workshops georganiseerd. Ervaar de Hanze tijd op een creatieve manier door één van de workshops Hanze ambachten te volgen, zoals glas in lood, kalligraferen, keramiek met IJsselklei en handwerken met vilt en garen. Zie op de website hoe je hiervoor kunt aanmelden.

Open ateliers
Ontdek diverse kunstdisciplines en ontmoet inspirerende kunstenaars in hun ateliers. Neem een kijkje achter de schermen en laat u verrassen door uiteenlopende manieren van werken en technieken.

Fotografie expositie
Van pittoreske steegjes en historische panden tot weidse uitzichten over de IJssel. Hattem levert schitterende plaatjes op. Niet alleen is Hattem inspiratiebron voor vele kunstschilders, de fotogenieke stad wordt ook graag vastgelegd op camera. Kom naar Albert Hein aan Vechtstraat 7 in Hattem voor de fotografie expositie en ontdek het zelf.


Aanvangstijden

1 t/m 29 mei 2023: 9:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Centrum Hattem
Kerkhofstraat 2
8051 GG Hattem (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Schilderkunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda