Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

1 Eik & 14 Kunstenaars gaat verhuizen

1 april t/m 30 juni 2023 | Boerderijtje bij Mallumse molen | Eibergen (Berkelland)
bewaar
Expositie 1 Eik & 14 Kunstenaars gaat verhuizen

Borculose Beeldhouwer en Vormgever Dolf Bierhuizen die op persoonlijk initiatief maar liefst veertien Berkellandse Kunstenaars heeft verzameld om aan dit bijzondere "houtproject" mee te werken.
Ieder met zijn eigen discipline zoals beeldhouwen, hout draaien, keramiek, recycle kunst, combi pyrografie, abstracte technieken, houtbewerkers, combi bronsgieten, boomkunst carving, combi metaalbewerken, keramagiek en beeldende kunst.
Op 17 februari 2022 is er aan 't Rijkenbarg in Ruurlo een Zomereik van 20 meter met een omtrek van 3.60 m beschikbaar gesteld door de gemeente Berkelland en aldaar tussen twee stormen door omgezaagd.
De deelnemende kunstenaars hebben een gedeelte van de eik uitgezocht en hebben vorig jaar keihard gewerkt om hun kunstwerk op tijd klaar te hebben .
De expositie 1 Eik & 14 Kunstenaars gaat het Gemeentehuis van Berkelland waar wij met veel plezier 3 maanden hebben gestaan verlaten.
v.a. 1 April tot 29 Juni 2023 gaan we naar Eibergen en exposeren de kunstenaars in het Boerderijtje nabij de Mallumse molen beschikbaar gesteld door de Stichting Eibergse Molens
Het adres is Mallumse Molenweg 114 7152 AV Eibergen
Daar zijn wij bij toerbeurt geopend op Donderdag Zaterdag en Zondag van 11.00 tot 17.00 uur dus kunstenaars zijn er altijd aanwezig
Wij zijn blij met deze mooie locatie vlakbij de Kruidenhof en het Muldershuis en een prachtige start voor fiets en wandelroutes.
Noteer alvast in uw agenda 18 Me.


Aanvangstijden

1 april t/m 30 juni 2023: 11:00 uur

Iedere Donderdag - Zaterdag en Zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Boerderijtje bij Mallumse molen
Mallumse Molenweg 114
7152 AV Eibergen (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda