Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Colorworld

1 oktober t/m 3 december 2023 | Reestkamer | Oud-Avereest (Hardenberg)
Mark Scheper is fotograaf met passie voor natuur en oog voor detail. Standpunt, zichtlijnen, (natuurlijk) licht, details en achtergrond, allemaal spelen ze een rol in een goede foto. Bij zijn fotografie zijn alle elementen van belang. Zowel het onderwerp als de omgeving waarin deze zich bevindt vragen aandacht en hij vindt het een uitdaging de compositie zo te kiezen dat hij de toeschouwer meeneemt in zijn beleving, zodat wat hij wil laten zien het best tot zijn recht komt.

Mark is sinds ongeveer zijn 8e jaar bezig met fotografie. De ene periode wat intensiever dan de andere. Na in vroegere jaren met dia's, negatieven en in de doka gewerkt te hebben is hij later overgestapt op digitaal. Hij vindt het fijn dat hij hiermee snel kan werken en ter plekke kan zien wat er beter/anders kan aan de foto.

Hij was een tijd bij een fotogroep aangesloten (4Fier050) waarbij ze op een constructieve manier feedback gaven op elkaars foto’s. Dit was heel leerzaam en resulteerde uiteindelijk in een aantal exposities. Zijn voorkeur gaat vooral uit naar landschapsfotografie en macrofotografie, maar ook abstract werk heeft zijn interesse. Hij werkt intuïtief en meestal zonder duidelijk vooropgezet plan.


Aanvangstijden

1 oktober t/m 3 december 2023: 14:00 uur

Te bewonderen van 1 oktober tot en met 3 december 2023 op zaterdagen en zondagen van 14.00 uur tot 16.00 uur. Gesloten op 15/10 en 19/11.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Reestkamer
Oud Avereest 5
7707 PM Oud-Avereest (Overijssel)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda