Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

4arts Putten

2 februari t/m 2 maart 2024 | Kunstkelder Putten | Putten
Van 2 februari t/m 2 maart 2024 is in de Kunstkelder van het gemeentehuis Putten, de expositie 4Arts XL te bewonderen. U kunt kennismaken met het werk van de kunstenaars Edith van Eijden-Calis (keramiek), Roderique "Dracorubio" Arisiaman (fotografie), Ans Westra (beelden), Louis de Vries (assemblages/wandobjecten), Marijke van Vlaardingen (keramische sculpturen) en Simone Stawicki (gemengde technieken).

Edith van Eijden-Calis maakt raku-gestookt keramiek. Al haar werken zijn unica. Louis de Vries is vanuit het traditionele schilderen terechtgekomen in het maken van assemblages, wandobjecten en vrijstaande objecten. Ans Westra maakt beelden in steen en brons. Geliefde onderwerpen zijn zeemeerminnen, vissen en schelpen. Marijke van Vlaardingen is al meer dan 60 jaar is Marijke werkzaam als keramist, die nog steeds indrukwekkende werken maakt. Zij geniet een wereldwijde bekendheid. Roderique Arisiaman werkt onder de naam Dracorubio in het veld van fotografie, grafische vormgeving en eindeloze beeld bewerkingen. Simone Stawicki’s werk bestaat uit schilderijen van acryl- of olieverf, gemengde technieken , grafiek en video's.

4Arts XL Putten is een zeer bijzondere tentoonstelling door de verschillende kunstvormen en de kwaliteit van het werk. De opening is op vrijdag 2 februari 2024 om 20.00 uur . Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de werken van 4Arts XL bekijken en de zes kunstenaars zelf spreken.


Aanvangstijden

2 februari t/m 2 maart 2024: 12:00 uur

dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.00 uur tot 16.30 uur; woensdag en zaterdag van 10.00 - 12.30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Kunstkelder Putten
Brinkstraat
3881 CL Putten (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda